Peugeot Press 21.mart

„Verano Motors“ sa ponosom predstavlja francuski luksuz na beogradskom sajmu

Prestižni francuski proizvođač automobila Peugeot na Beogradskom salonu automobila spremio je istinski profesionalni i estetski užitak u modelima i performansama vozila sa znakom lava. Na Peugeot štandu u Hali 1 beogradskog sajma do 31. marta posetioci su u prilici da nakon Sajma u Ženevi prvi u Evropi vide dugo najavljivani urbani terenac Peugeot 2008. Ekskluzivitet ove godine obezbeđuje i revolucionarni hibrid 508 RXH koji predstavlja inovativnu kombinaciju karavana, crossovera i vozila visoke klase. Za klijentelu istančanog ukusa Peugeot je pripremio pravo osveženje u vidu Peugeota RCZ – trijumfa stila i tehničke opremljenosti koji pomera granice u CC segmentu automobila.
Pod sloganom „All you need is LAV“ buduće kupce čekaju udarni modeli Peugeot 208, dominantan u pogledu kompaktnog gradskog vozila i novi prostrani sedan Peugeot 301 koji je sinonim za isplativost modela u pogledu cene i kvaliteta.
Ovlašćeni uvoznik Peugeota „Verano Motors“ obezbedio je sajamske cene za svoje modele niže i do 3000 evra, kao i produženu garanciju i brojne pogodnosti u pogledu održavanja automobila.
Na samom početku skuteraške sezone, pravo je vreme za kupovinu Peugeot skutera po nižim cenama, uz koje kupci dobijaju na poklon i kofer (top case). Pored standardnih modela različite kubikaže premijeno će biti prikazan i prvi Peugeot skuter na tri točka – Metropolis.
„Ovogodišnjim izloženim modelima, odlučili smo da na najbolji način predstavimo snagu Peugeota oličenu u 120-godišnjem iskustvu u pravljenu vrhunskih vozila. Ne sumnjamo da će posetioci biti iznenadjeni našom ponudom u pogledu modela i cena“, izjavio je Milan Vukasović, izvršni direktor Verano Motorsa.
„Verano Motors“ poziva sve ljubitelje automobila da posete Peugeot štand i pogledaju francuske novitete, a uz to mogu da se zabave i testiraju svoje vozačko umeće putem igrice „Let your body drive“ gde će pet takmičara sa najboljim rezultatom imati priliku da sa profesionalnim vozačem Andrejem Kulundžićem iskusi ekstravagantni RCZ prilikom snimanja Top speed track testa.Za sve događaje na Sajmu i praćenje rezultata nagradne igrice dostupne su i zvanične Facebook stranice http://www.facebook.com/peugeot.srbija http://www.facebook.com/peugeotautomobili i http://www.facebook.com/Peugeotskuteri

Povezana vest:  Opel OnStar, KARL, Corsa OPC: Proizvodna ofanziva „Nove dimenzije"