chery_tengo_2Chery, najveći kineski nezavisni auto brend, održao je “Međunarodnu poslovnu konferenciju  2010. godine”

 

24-25. aprila održana je u Pekingu „Chery Međunarodna poslovna konferencija“ koju je organizovala kompanija Chery Automobili Co. Ltd, kineski najveći nezavisni auto brend.

Preko 200 inostranih distributera iz više od 60 zemalja i blizu 80 domaćih i inostranih novinara  prisustvovalo je ovom događaju.

Ovo je bila najveća globalna poslovna konferencija u istoriji Chery automobila.

Predstavljeno je „Ubrzanje“ kao tema, što ukazuje na visoko konkurentno okruženje. Chery će nastaviti da ubrzava svoj razvoj tržišta u inostranstvu, da intenzivno neguje regionalna tržišta kao i optimizaciju kapaciteta mreže.

Na konferenciji gospodin Zhou Biren, potpredsednik kompanije Chery analizirao je sadašnju ekonomsku i trgovinsku situaciju prikazujući Chery-jev sadašnji globalni raspored i buduće proširene programe na tržištima u razvoju.

Povezana vest:  Novi Opel Crossland X – Gradski stil i opušten SUV imidž

Sa stanovišta razvoja tržišta u inostranstvu u protekle 2 godine, Chery je ne samo zadržao svoje glavne baze kao što su Egipat, Sirija, Južna  Afrika, već je aktivno eksploatisao nova tržišta kao što su Čile, Peru, Meksiko, Brazil itd.

Trenutno Chery ima razvijenu prodajnu mrežu u više od 80 zemalja i regiona.

Za vreme 2008. i 2009. godine ukupan obim prodaje kompanije Chery premašio je 180.000 nadmašujući ukupan izvoz od 2001. do 2007. godine. Kao rezultat toga Chery je postao najveći izvoznik putničkih vozila u Kini za 7 uzastopnih godina.

Na početku 2010. god. Chery je pokrenuo strategiju „Intenzivna kultivacija 2010“  fokusiranu na četiri teme „brend, tehnologija, odgovornost, međunarodnost“.

Povezana vest:  Chevrolet će predstaviti novi Malibu putem internet prenosa u visokoj definiciji

„Intenzivna obrada međunarodnog tržišta“ treba da iskoristi mogućnost oporavka globalnog tržišta, formu mogućnosti uticaja na okolna tržišta i povećanje prodaje sa utvrđenim osnovama proizvodnje kao i povećanje tržišnog učešća na različitim tržištima.

Za sada Chery je postavio 11 proizvodnih baza u Rusiji, Ukrajini, Egiptu, Iranu, Indoneziji, Urugvaju, Tajlandu, Vijetnamu i drugim zemljama i regionima Kine a još 4 fabrike će biti izgrađene u bliskoj budućnosti.

Može se reći da je Chery potpuno spreman za oporavak i prosperitet međunarodnog automobilskog tržišta. Kroz osnivanje proizvodnih baza u svetu Chery realizuje lokalizaciju proizvodnje kako bi izbegao visoke tarife prilikom izvoza vozila, takođe može da smanji zalihe i zaobiđe necarinske barijere u nekim zemljama.

Dok neguje postojeća tržišta, Chery i dalje zauzima inostrana tržišta.

Povezana vest:  Chevrolet Mi-ray roadster koncept

U martu  2010. godine Chery je uspešno ušao na naše  tržište kao prvi nezavisni kineski auto brend. U procesu postepenog ulaza na tržišta razvijenih zemalja Evrope, uticaj Chery brenda i proizvoda i dalje će se jačati davanjem dobre osnove da se postigne cilj tranzicije od najvećeg nezavisnog auto-brenda Kine na međunarodnom poznatom brendu.

Chery će nastaviti da poboljšava svoju konkurentnost, da jača osnovu tehnologije istraživanja i razvoja, unapređenje kvaliteta proizvoda kao i izgradnju robne marke sa međunarodnim uticajem .

Nadamo se da će se kroz ovu platformu pridružiti više svetskih partnera i raditi zajedno sa nama u kreiranju Chery proizvoda sa vodećom tehnologijom, izvanrednim kvalitetom, velikom društvenom odgovornošću i snažnim performansama.