citroen_c1Citroen C1 najtraženiji mali gradski auto tokom leta

 

U kompaniji Vitro Group, zvaničnom uvozniku i distributeru Citroen vozila na teritoriji Srbije i Crne Gore, su se ovog leta našli na slatkim mukama. Njihov najmanji model Citroen C1 rasprodat je nakon dve odlične akcije, za verzije sa troja vrata, tokom kojih su kupci ovog gradskog, malog, ali veoma komotnog auta imali sjajne cene i uslove kupovine.

Povezana vest:  Objavljene prve fotografije Toyote Verso-S

I u avgustu Vitro Group nastavlja sa lepom akcijom, ali, dodatno, ima i poklone za svoje kupce. Naime, tokom avgusta se može nabaviti Citroen C1, ovog puta sa petoro vrata, po ceni od 7.990 evra. U ovoj ponudi sadržani su i sjajan bezbedonosni paket: ABS, CSC kontrola stabilnosti i raspoređivanja sile kočenja u krivinama, automatsko uvlačenje stuba volana u slučaju sudara, vazdušni jastuk za vozača i suvozača, zatim farovi podesivi po visini, točkovi od 14″, elektronska blokada motora i još dosta prijatne opreme.

Povezana vest:  Opelovo revolucionarno električno vozilo: Auto za 1 evro

Ono što Vitro Group poklanja svojim kupcima u ovoj ceni jeste kilma uređaj i servo upravljač. Dakle, izvanredan paket opreme će vam ulepšati vrele letnje dane, a lakoća upravljanja po zakrčenim gradskim ulicama u vašem rashlađenom vozilu, nateraće vas da zaista zavolite svog sjajnog gradskog mališana. Mi ipak savetujemo pravovremenu kupovinu ili rezervaciju. Količine su ograničene, a interesovanje veliko.

Povezana vest:  Chevrolet predstavlja mnoštvo novih opcija u ponudi vozila