vlado-audi a3Vlado Georgiev predstavio novi „Audi A3 Sportback“

Brend Audi organizovao je nesvakidašnje druženje na 51. Međunarodnom sajmu automobila u Beogradu povodom promovisanja najnovijeg modela „Audi A3 Sportback“, koji je predstavio poznati kantautor i dugogodišnji prijatelj kompanije Audi, Vlado Georgiev. Nakon predstavljanja novog modela, Vlado Georgiev je iskoristio priliku da se druži sa ljubiteljima brenda Audi, kao i sa svojim vernim fanovima, koji su se okupili na Audi štandu.
Ljubitelji ovog brenda i muzike Vlada Georgieva, imali su priliku da razgovaraju sa njim o najnovijim trendovima u automobilskoj industriji i inovacijama koje je Audi predstavio, ali i o Vladovim daljim muzičkim planovima. Vlado je u januaru predstavio pesmu „Živim sad“ koja najavljuje njegov novi album „Daljina“, a koju su na disku, kao poklon kompanije Audi, dobili svi prisutni na promociji novog modela „Audi A3 Sportback“. Kao uspomenu na druženje sa poznatim kantautorom, prisutni su na poklon dobili i zajedničku fotografiju u Audi ramu, specijalno dizajniranom za ovu priliku.
Uspešna saradnja kompanije Audi sa Vladom Georgievim traje od 2005. godine, a 2010. godine je po prvi put u zemlji i regionu model automobila dobio potpis javne ličnosti. Audi model tada je poneo ime „Audi A3 Sportback Limited Edition Vlado Georgiev“.
Novi model „Audi A3 Sportback“ je kompaktan, ima petoro vrata i prostran prtljažnik, a izdvaja se po ultra lakoj konstrukciji koja je svojstvena ovom brendu. Motori su snažni i ekonomični, enterijer elegantan i jasan, dok se u eksterijeru ovaj model razlikuje od prethodnog po tome što je duži i ima karakteristične nagibe.

Povezana vest:  Atraktivni popusti za Peugeot automobile već od početka oktobra