Opel Karavan 3Opel Karavan u Novom Sadu

Opel Karavan sastavljen od starovremenskih vozila i nove game, je u subotu 15. juna isperd Opelovog dilerstava – BelCar, posetio Novi Sad uz prisustvo brojnih novinara, prijatelja i partnera Opela. Svi prisutni mogli su da se upoznaju sa Opelovom istorijom i tradicijom, ali i novim tehnologijama i mogućnostima Opel automobila.
Goste je pozdravio gospodin Aleksandar Belanović, vlasnik kompanije BelCar, i pozvao da testiraju što više vozila kako bi se uverili u Opelov kvalitet : „Siguran sam da ćete uživati u vožnjama naše današnje game vozila. Ponosni vlasnici Opelovih starovremenskih vozila rado će vam pokazati kako se Opel razvijao kroz vreme. Malo je kompanija koje mogu da se pohvale ovako uspešnom, raznovrsnom i inovativnom istorijom.“ On je takođe izrazio veliko zadovoljstvo što je salon Opel vozila BelCar sada i zvanično otvoren: „Krajem 2012. godine BelCar. postaje ovlašćeni diler i serviser Opel vozila. U modernom salonu površine preko 300m2 možete se upoznati sa izgledom i performansama kompletne palete putničkih i teretnih vozila ovog renomiranog Nemačkog proizvođača. Opel danas u Srbiji ima veoma razvijenu dilersku mrežu i nama je izuzetna čast što smo sada i zvanično deo nje. „
Posetioci su imali i jedinstvenu priliku da se provozaju kroz Opelovu prošlost, još jednom se uvere u kvalitet aktuelnih modela. Ogromno interesovanje su izazvali fantastični Opelovi oldtajmeri svojim divnim, elegantnim i definitivno vanvremenskim izgledom su izmamili uzdahe i probudili sećanja. Duh davnih vremena i neprolazan kvalitet nije ostavio ljubitelje Opela ravnodušnim. Kako bi se pružio pravi uvid u evoluciju i razvoj Opela tu je bila i cela aktuelna flota. Astra, Insignia, Corsa, Meriva, ADAM i Mokka bili su na raspolaganju svima koji do sada nisu imali priliku da ih testiraju kao i onima koji su još jednom želeli da se uvere u vrhunsku tehnologiju i sofisticirani dizajn kojima Opel može da se pohvali.
Paralelno sa vožnjama, gosti su imali priliku da se zabave učestvujući u fantastičnoj igri koju im je Opel spremio i ga glasaju za najlepši oldtajmer.

Povezana vest:  Nova Opel Meriva – idealna za odmor