Femina Zlatarna CeljeNakit otkriva karakter, prstenje za otvorene, minđuše za hrabre

U životu ćete imati priliku da mnoge stvari popravite ili uradite drugačije, ali nikada nećete dobiti drugu šansu da ostavite prvi utisak. Osim na osnovu načina na koji razgovarate, položaja tela ili stila odevanja, mnogi prvu impresiju o vama stiču i na osnovu vrste i boje nakita koji nosite.
Nakit odaje vašu psihološku crtu, pa tako nije isto da li više volite da nosite prstenje, koje je simbol otvorenosti i racionalnosti ili minđuše koje predstavljaju ponos i hrabrost. Razlike postoje i kada je reč o veličini i sastavu nakita. Mirne, staložene i skromne osobe najčešće biraju diskretan nakit, kojim ne skreću preveliku pažnju na sebe. To su uglavnom sitni komadi od zlata, koji se uklapaju u dnevnim i večernjim prilikama. Sa druge strane, ekstrovertne, jake i samouverene osobe često nose unikatan, upadljiv i krupan nakit. One biraju autentične komade sa smelom kombinacijom boja kristala ili dijamanta.
U potrazi za „karakterom savremene žene“ i prateći najnovije trendove, vodeći dizajneri svetski poznatog proizvođača nakita „Zlatarne Celje“ napravili su kolekcije za moderne dame sa stavom, i to potpuno različitim.
Zlatarna Celje predstavila je kolekciju „Femina“, čiji stil odiše ženstvenošću i jednostavnošću. Srebrne minđuše i prsten sa Swarovski staklenim biserima mogu da se kombinuje sa čak tri različito dizajnirane ogrlice od istog materijala i tako uklope za svaku priliku.
Nasuprot suptilno stilizovanom simbolu cveta, dizajneri „Zlatarne Celje“ predstavili su i vatrenu kolekciju „Morning Dew“, čiji jarko crveni Swarovski kristali simbolizuju strastvenu, zavodljivu i borbenu ženu. Prsten, minđuše i ogrlica napravljeni su od pozlaćenog srebra, a igra sa različitim oblicima nakita naglašava smelost osobe koja ga nosi.

Povezana vest:  Britanski kuvar Mišel Ru junior novi član Samsungovog kluba kuvara

Morning Dew Zlatarna Celje
Prema rečima predstavnika „Zlatarne Celje“, kreiranjem obe kolekcije cilj je bio da se naglasi senzibilitet žene, ma kakav on bio.
-Želeli smo da napravimo nakit koji će nositi moderna žena 21. veka, i da njime naglasimo njen jedinstven karakter i jak stav. Bez obzira na to da li je osoba otvorena i vatrena ili povučena i skromna, ona ima čvrst stav i senzibilitet kojim zrači, a mi smo tu crtu želeli da pretočimo u nakit – poručili su iz Zlatarne Celje.

Povezana vest:  Marko ”Roksa” Roksić je šampion nacionalnih eFootball kvalifikacija za svetsko IeSF prvenstvo