Astra Classic IIIOpel Corsa i Opel Astra Classic III po neverovatnim cenama

 

Opel Corsa i Opel Astra Classic III objedinjuju tradicionalni nemački kvalitet, bogatu opremu i povoljnu cenu. Samo u aprilu Opel je za sve svoje verne kupce obezbedio neverovatnu ponudu: Opel Corsa – 8.999€  i  Opel Astra Classic III – 11.229€.

Opel Corsa je podmlađena da bi pružila više snage i više zabave pri vožnji sa manjom potrošnjom goriva. Inženjeri Opela su potpuno osvežili novu Corsu, predstavivši poboljšanu liniju koja smanjuje potrošnju goriva do 13%, značajne prepravke na šasiji i novu kalibracija volana. Kao dodatak agilnom upravljanju i većoj udobnosti prilikom vožnje, vozači će ceniti motore koji daju više vučne snage. U Aprilu Opel Corsa 1.0 65 KS 3 vrata, sa klimom, radio CD-om, 2 vazdušna jastuka, ABS-om od 8.999€.

Povezana vest:  Opel Corsa po neverovatnoj ceni

Opel Astra Classic III nudi sveobuhvatni izbor fabrički ugrađenih opcija i opreme napravljenih da zadovolje svačije želje i potrebe. Lepeza moćnih, fleksibilnih motora sa efikasnom potrošnjom i beskompromisni bezbednosni koncept učiniće svaku vožnju pravim uživanjem.  Samo u aprilu Opel Astra Classic III 1.4 90 KS 5vrata sa klimom, radio CD-om sa 6 zvučnika, 4 vazdušna jastuka, ABS-om, prednjim svetlima za maglu, kožnim upravljačem sa radio komandama, prednjim podizačima stakla, elektropodesivim retrovizorima sa grejačima, centralnim zaključavanjem sa daljinskim upravljanjem od 11.229€.

Povezana vest:  Vreme je za šou: Opelove svetske premijere na IAA