DSC4641Predstavljen „najbolji automobil na svetu“, nova S-Klasa stigla u Beograd

Kompanija Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora spektakularno je prvi put u Srbiji, u elitnom prostoru Jugoslovenskog dramskog pozorišta, predstavila „najbolji automobil na svetu“ – novu S-Klasu.
Nesporni lider tehnoloških inovacija u svetskom automobilizmu zasenio je goste kako automobilom koji je došao „pravo iz budućnosti“ tako i ekskluzivnom premijerom koja je umetničkom notom pratila visok nivo luksuza i estetike koji ovom nemačkom brendu jedino i priliči.
Put do zvezda, od kojih je ona na novoj S-Klasi posebno sijala, počeo je dočekom gostiju u foajeu JDP-a gde je nastupala Tijana Milošević i gudački kvartet Beogradske filharmonije, a nakon toga naši najbolji umetnici su – kroz nesvakidašnji ples, savršeni muzički i svetlosni performans, sjajne kostime šivene za ovu priliku u Narodnom pozorištu i neverovatne specijalne efekte – pokazali da standarde u vizuelnoj eleganciji, baš kao i u svetskom automobilizmu, postavlja upravo Mercedes-Benz.

Povezana vest:  Upoznajte skuter PIAGGIO MP3 LT

 DSC5010Kroz veče magičnog kabarea, ali i zanimljivu istoriju najluksuznijeg modela Mercedes-Benza, goste je vodio naš proslavljeni glumac Dragan Vujić koji je prisutne oduševio i voklanim sposobnstima.
Gosti su se uverili da je sa svoja tri razvojna prioriteta „Intelligent Drive“, „Efficient Technology“ i „Essence of Luxury“ nova S-Klasa pomerila granice tehnologije na mnogim poljima. Onima koji budu imali privilegiju da voze ovaj automobil radiće to sa uživanjem, zanjući da nova S-Klasa poseduje najnaprednije sisteme koji, između ostalog, registruju blizinu pešaka, rupe i izbočine na putu, prepoznaju boju svetala na semaforu, automatski podešavaju maksimalan nivo komfora za svakog vozača i još mnogo toga.
Kako bi se uverili da sve što su videli nije san – što zbog vizuelnih efekata Milana Alavanje čiji je studio za vizuelne efekte jedan od renomiranijih na svetu, što zbog neverovatnih performansi automobila – gosti su utiske o ovoj večeri i novoj S-Klasi razmenili na koktelu na samoj sceni na kojoj se sve vreme upravo i nalazio „najbolji automobil na svetu“.
Doprinos glamuroznoj premijeri S-Klase dali su i profesionalni plesni par iz Narodnog pozorišta Jovan Veselinović i Bojana Žegarac koji su plesali u vazduhu, kao i plesači Pozorišta na Terazijama, koreografiju je radio Milan Gromilić, za dizajn zvuka i svetla bili su zaduženi Aleksandar Ranđelović i Marko Mikić, scenografiju je radio Nenad Marković, režiju Ivan Pešukić…
Premijeri za pamćenje prisustvovale su brojne zvanice, a između ostalih, magiju su osetili nemački ambasador Heinz Wilhelm, prestolonaslednik princ Aleksandar Karađorđević i princeza Katarina, vice-konzul Švajcarske ambasade g. Michael Ostojic, klijenti, javne ličnosti…

Povezana vest:  Fantastični prodajni rezultati Kia Motorsa