toyota-sabacToyota otvorila salon u centru Šapca
Ovlašćeni Toyota partner, kompanija Broker d.o.o., 15. aprila je svečano otvorio svoj novi objekat, prodajni salon Toyota Šabac. Objekat se nalazi na adresi Kralja Milutina 34, na atraktivnoj i pristupačnoj lokaciji u samom centru Šapca.
Objekat se prostire na ukupnoj površini od 170 m2, na kojoj je izloženo četiri Toyota modela. Otvaranje ovog objekta nadovezuje se na već četvorogodišnji uspešan rad objekta u Bogatiću koji na jednom mestu nudi kompletnu uslugu servisa i prodaje rezervnih delova, tehnički pregled, limarsko-farbarske usluge, pranje vozila kao i nabavku i zamenu pneumatika. Sva oprema i usluge ispunjavaju najstrože Toyotine standarde a Broker d.o.o. je i nosilac standarda ISO14001.
Generalni direktor kompanije Broker, gospodin Dragan Vuković, svečano otvarajući objekat, izjavio je: – Firma Broker već četiri godine je ovlašćeni partner Toyote. Kao deo našeg poslovnog plana i dogovora, a kao rezultat uspešnosti našeg poslovanja i poverenja koje nam konstantno ukazuju naši klijenti, otvorili smo ovaj objekat. Na ovaj način, uz poštovanje najviših Toyotinih standarda poslovanja, bićemo još bliže našim strankama i dostupniji u našem regionu.
Direktor Toyota Srbije, gospodin Boban Radoičić, tim povodom je izjavio: – U ovim teškim vremenima za automobilsku industriju, otvaranje ovakvog objekta ima posebnu težinu i predstavlja podstrek za sve nas. Nakon nekoliko godina uspešnog poslovanja firme Broker u Bogatiću, ovo je bilo ostvarenje našeg zajedničkog cilja. Pored proizvodnje kvalitetnih i pouzdanih vozila, Toyotin glavni cilj je potpuno zadovoljstvo naših klijenata. Nadam se da će uz pomoć ovog kvalitetnog objekta i profesionalne usluge zaposlenih, Toyota biti još bliže svojim klijentima i zauzeti pravo mesto u Šabačkom regionu.
Povezana vest:  Pevačica Kejti Melua novi Opelov ambasador