Peugeot na Francuskoj nedeljiNa kafu s’ PEUGEOT-om!?!

U okviru francuske nedelje, na francusko-srpskom sajmu u galeriji ULUS u Knez Mihailovoj ulici od 18. do 20. novembra, pored ostalih izlagača, predstaviće se i francuski brend Peugeot koji je pripremio jedinstvenu nagradnu aktivaciju „Peugeot vas vodi na kafu sa prijateljima!“
Svakoga dana, u periodu od 14 do 20 časova, na Peugeot štandu posetioci mogu pogledati promo spot za model 2008, zabeležiti svoj kreativni komentar i osvojiti jedinstveno iskustvo! Tri pobednika osvajaju mogućnost da izaberu popodne, omiljeni kafe, pozovu drage prijatelje a po njih dolazi najnoviji Peugeot 2008 da ih vodi na kafu. Nagrađeni će tom prilikom na raspolaganju imati vozača ali i sami mogu preuzeti volan i sa svojim prijateljima uživati u vožnji ovog modela.
U toku francuske nedelje, Peugeot je pripremio i iznenađenje vezano za predstavljanja jednog od noviteta, a o čemu se tačno radi možete otkriti ukoliko posetite sajam.
Sajam će u ponedeljak 18.novembra u 12.30 časova zvanično otvoriti Njegova ekselencija, g. Fransoa Gzavije Denio, ambasador Francuske u Srbiji, dok vas od 18:30 časova ispred Skupštine grada očekuje jedinstveni spektakl 3D projekcije na fasadi Skupštine grada.
Francusko-srpska privredna komora i PEUGEOT vas očekuju!

Povezana vest:  FIAT 500, FIAT LINEA I ALFA ROMEO MITO PREDSTOJEĆEG VIKENDA NA BEOGRADSKOM SAJMU