Salon Novi SadNOVI PEUGEOT salon i NOVI 308 premijerno u Novom Sadu

Novi 308Uz prisustvo brojnih predstavnika medija, vernih klijenata i ljubitelja brenda Peugeot, sinoć je u Novom Sadu održano svečano otvaranje izložbenog prostora ovlašćenog Peugeot dilera „TRGOAUTO“.
Povodom višegodišnje uspešne saradnje, Verano Motors, generalni uvoznik i distributer Pežo vozila i ovlašćeni Pežo diler iz Srbobrana, odlučili su da je pravo vreme da zajedno otvore savremeni prodajni salon na već poznatoj lokaciji u centru grada, u kome će svi ljubitelji „lavova“ imati priliku da na jednom mestu vide i isprobaju omiljene Peugeot modele.
Generalni direktor „Trgoauta“, Đorđe Džekov, istakao je da očekuje nastavak uspešne saradnje sa „Verano Motorsom“ i da je posebno ponosan što je upravo ovaj izložbeno-prodajni prostor, prvi novootvoreni auto-salon u Novom Sadu nakon čak 2 godine.
Na samom događaju, uz prigodan koktel, svi prisutni su bili u prilici da se upoznaju sa popularnim modelima, a predstavljen je i novi Peugeot 308, finalista za Evropski auto 2014. godine.
„Posebno mi je drago što je jedan je od naših najznačajnijih dilera, Gospodin Džekov, odnosno firma TRGOAUTO iz Srbobrana, koja beleži odlične rezultate već dugi niz godina, sada prisutna i u Novom Sadu. Istakao bih da je ova saradnja veoma značajna za jačanje Pežo prodajne mreže, s obzirom da je realizovana u periodu nestabilne ekonomske situacije, a posebno nas raduje što sve ljubitelje Pežo vozila na teritoriji Vojvodine možemo da obradujemo i novim atraktivnim modelima, kakav je sigurno novi Peugeot 308. Pozivam sve zainteresovane da posete novi salon i zakažu probnu vožnju kako bi se i sami uverili u senzaciju koju novi model 308 pruža“, poručio je direktor „Verano Motorsa“, Milan Vukasović.
Inovativna tehnološka rešenja, elegantna figura ujednačenih proporcija kao i nova modularna platforma „EMP2″, ono su što izvaja novi model Peugeot 308 kao jedan od najboljih u C segmentu, a o njegovoj bezbednosti svedoči i osvojenih 5 (maksimalnih) zvezdica na Euro NCAP testu. Početna cena od 14.990 evra uz znatno unapređenu potrošnju i kvalitet izrade čini ovaj model posebno konkurentnim čak i među „premijum“ rivalima.

Povezana vest:  Opel na Pariskom sajmu automobila: budućnost putničkih automobila i estetik