Andrej Kulundzic i Ivana Spanovic za volanom Opel ADAMAIvana najbrža na finalnoj trci Opel VIP Challenge by G-Energy

Najbrža učesnica i pobenica najnovijeg serijala Opel VIP Challenge u organizaciji TopSpeeda je najbolja atletičarka naše zemlje i Balkana u prošloj godini, Ivana Španović. Ona je u finalnoj trci nadmašila pevačicu Jelenu Kostov i modnu kreatorku Katarinu Manojlović.
Nakon što su sve takmičarke u ovom serijalu Opel VIP Challenge završile svoje nasupe, u finale su ušle tri najbrže: Ivana Španović, Jelena Kostov i Katarina Manojlović. Ispostavilo se da je najbolja atletičarka naše zemlje i Balkana u 2013. godini postavila apsolutni rekord ovog „izazova“ namenjenog samo damama, odnosno vreme od 51,35 sekunde nedostižan za sve protivnice. Međutim i mlada pevačica Jelena Kostov se veoma dobro snašla na karting stazi Ada Huja, tako da je sa drugim najboljim vremenom završila takmičenje, a treću poziciju uspela je da zadrži kreatorka Katarina Manojlović.
Ostale poznate dame, tj. javne ličnosti iz sveta kulture, sporta i zabave, koje su vozila Adama, takođe su opravdale svoje učešće. Svaka od njih uložila je trud i napor da se pokaže za upravljačem malog Opela, a razlike između nekih od njih su zaista minimalne. Recimo, Nikolija Jovanović koja je bila četvta, bila je za samo 0,03 sekunde brža od Slavice Tripunović Dajane, koja je opet nadmašila Katarinu Radivojević za svega 0,14 sekundi!
Nije mnogo zaostala ni Marija Lazić, ali ni Aleksandra Jeftanović. A Nina Janković i Milica Mandić su se, uprkos svom malom vozačkom iskustvu, hrabro borile. Jedino je Jelena Karleuša bila u svom „fazonu“ i vozila trku za sebe, bez da do kraja iskoristi performanse Opel Adama.
Čestitamo pobednici, ali se i zahvaljujemo svim učesnicima ovogodišnjeg Opel VIP Challenge-a, koji je ovoga puta bio namenjen samo damama, koje su se u protekla dva i po meseca takmičile za upravljačem Opel Adama.

Povezana vest:  Samo 99 g/km CO2: Najčistija, najekonomičnija Opel Astra ikada

Rezultati 2013 Opel VIP Challenge by G-Energy
učesnica zanimanje vreme
1. Ivana Španović sportista 51,35 s
2. Jelena Kostov pevačica 52,87 s
3. Katarina Manojlović modni kreator 53,10 s
4. Nikolija Jovanović pevačica 55,46 s
5. Slavica Tripunović Dajana pevačica 55,49 s
6. Katarina Radivojević glumica 55,63 s
7. Marija Lazić TV voditeljka 56,61 s
8. Aleksandra Jeftanović TV voditeljka 57,98 s
9. Nina Janković glumica 1 min 00,73 s
10. Milica Mandić sportista 1 min 04,25 s
11. Jelena Karleuša pevačica 1 min 31,91 s

Povezana vest:  NOVI PORSCHE CAYENNE, Prosto Impresivan!