andrijana radovic

PRVI PUT DAMA OSVOJILA AUTOKOMERCOV AMATERSKI KARTING KUP – BUDI POBEDNIK!

U subotu, 24.10.2015. godine, na stazi Autokomerc Karting Centra, održane su polufinalne i finalna trka amaterskog karting kupa „Budi pobednik VI“. Bila je to završnica 6. po redu amaterskog takmičenja, u kojem je od juna do sredine oktobra je trajala borba za ulazak u TOP 25 vozača. I to prvo u 100 najbržih, zatim se tih 100 borilo za ulazak medju 50 i na kraju se njih 50 takmicilo za ulazak u TOP 25.
Glavna nagrada je bila i više nego inspirativna – automobil Volkwagen UP!
U polufinalu je 25 takmičara bilo podeljeno u 5 grupa prema plasmanu na listi i trkali su se za ulazak u finale, u koje je prošlo 5 pobednika iz svake polufinalne grupe: Aleksa Đurović, Jovan Karović, Nikola Stojsavljević, Andrijana Radović i Aleksa Mihalić.
Po prvi put ove godine, nagrada je otišla u ruke dami – pravo iz kartinga u Volkswagen UP je, potpuno zasluženo, sela Andrijana Radović! Ključeve automobila je pobednici uručio prošlogodišnji pobednik, Luka Popović, koji svoj automobil i dalje ponosno vozi.
Drugo mesto i godišnji vaučer za vožnju kartinga je osvojio Aleksa Đurović, a treće mesto i vikend za dve osobe u Countru Club Hotel Babe Jovan Karović.
Svi učesnici su dobili vaučere za karting i poklone naših prijatelja, Autokomerc Komisiona, Autokomerc centra aerodrom, Top Speed-a i Red Bull-a.

Povezana vest:  SRPSKI ŠAMPION U NEDELJU U SLOVAČKOJ NASTUPA NA ETCC TRKAMA DUŠAN BORKOVIĆ UPRKOS PROBLEMIMA JURIŠA KA VRHU

Takmičari su pokazali pravi sportski duh i osećaj za fair play

Pored samih trka, koje su bile neizvesne i zanimljive, atmosferu su dodatno „podgrejali“ i Inspektor Blaža i DJ Neša. Vreme je bilo sunčano, organizacija odlična. Prisustno je bilo dosta zaljubljenika u ovaj sport, kao i ljudi koji su u ovom amaterskom kupu učestvovali.
Iz Autokomerc Karting Centra poručuju da će i u narednoj sezoni biti istih takmičenja i da svi amaterski karting vozači mogu u njima učestvovati. Zato, dodjite da se vozite, jer možda ste baš vi budući šampion i budući vlasnik nekog novog automobila!

Povezana vest:  Tri kluba želi četiri takmičenja