karting deca_2Akcija „Kartingom protiv raka“

 

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka, NURDOR, Sportski auto karting savez Srbije i Karting klub „Bibikart“ organizuju akciju Kartingom protiv raka – Vožnja vredna života, koja se održava u okviru državnog šampionata Srbije u kartingu. Akcija se organizuje sa ciljem da se prikupljaju novčana sredstva za realizaciju projekta Roditeljske kuće rekonstrukcijom zgrade ’Doktorova kula’.

Povezana vest:  FORMULA 1, Hamilton ne odustaje od borbe za titulu

Karting šampionat se vozi od 10.00 do 17.00 časova, a u revijalnom delu od 12.30 do 14.00 časova, predviđeno je da učestvuju poznate ličnosti i deca izlečena od raka. Od javnih ličnosti svoje učešće do sada su potvrdili: Vlado Georgiev, Marko Živić, Katarina Žutić, Nemanja Aćimović, Dr Feelgood, Ana Stanić, Slavko Beleslin i drugi.

Povezana vest:  Dušan Borković nastupa u Portugaliji

Akcija se organizuje pod pokroviteljstvom Ministartsva zdravlja Republike Srbije, RZZO, Narodne kancelarije predsednika Republike Srbije, gradskog sekretarijata za zdravlje, gradskog sekretarijata za saobraćaj i veze, gradskog sekretarijata za dečju zaštitu i opštine Savski Venac.