Dakar 2010

 

SAGMAJSTER PROMOVIŠE GENERALNOG SPONZORA

Euro petrol za pun gas

 

gabor117Još nedelju dana ostalo je do polaska Gabora Sagmajstera na najveći planetarni izazov, Dakar 2010. Od ove godine najzahtevnije reli takmičenje održava se u Južnoj Americi, tačnije u Argentini i Čileu. Zahvaljujući Euro gasu i Euro petrolu, aktuelni šampion Srbije u moto krosu, voziće novi KTM, sa kojim očekuje bolji rezultat, od 89 mesta, koje je osvojio početkom tekuće godine.

Povezana vest:  Dušan Borković doneo trijumf Srbiji na uličnoj stazi Pau u Francuskoj

– Promotivnim aktivnostima na benzinskim pumpama Euro gasa i Euro petrola, počev od Subotice pa do glavnog grada, na pravi način reklamiram, generalnog sponzora i svoj nastup na Dakaru 2010. Zahvaljujući njihovom razumevanju ovoga puta voziću potpuno nov KTM, tako da ću moći da „stiskam” pun gasa, od starta do cilja – rekao je Gabor.

Povezana vest:  MOTO GP, Stoner stigao do treće ovosezonske pobede

Na pumpi u Zemunu, prilikom plaćanja, svaka mušterija dobila je majicu i mogućnost da se slika sa jedinim predstavnikom Srbije na Dakaru.

– Bez imalo lažne skromnosti, prijatno sam iznenađen, koliko ljudi, zna za moj uspeh iz Argentine i Čilea iz januara ove godine. Šta više, uveliko se raspituju za naredno učešće i svako žele da se fotografišu – kaže Sagmajster, uvek raspoložen za srdačan razgovor.

Povezana vest:  FORMULA 1, HULKENBERG IPAK ODLAZI IZ VILIJAMSA

Startni broj 51, dobio je Sagmajster, zahvaljujući odličnom nastupu na premijernoj sezoni. Pomak od 37 pozicija svakako je vredan pomena, i mnogo će značiti Sagmajsteru tokom brzinskih ispita, jer će biti dovoljno daleko od automobilista koji znaju da motociklistima stvore ozbiljne probleme, prilikom obilaženja.