Nakon višgodišnjeg dogovora o sponzorstvu sa kompanijom Dorna od 2019 godine, kompanija Lenovo će biti naslovni sponzor za motociklistički događaj Gran Premio di San Marino e della Riviera di Rimini 2020. godine – što je prvi put za kompaniju Lenovo kao vodećeg partnera na velikom moto-sportskom događaju. Zvanično nazvan Gran Premio Lenovo di San Marino e della Riviera di Rimini, događaj će se održati od 11. do 13. septembra na trkačkoj stazi Svetski krug Misano.

Lenovo tehnologije uključujući ThinkPad™ laptopove, ThinkCentre™ desktopove i ThinkStation™ desktop PC uređaje visokih performansi; elegantne ThinkVision™ monitore; moćne Lenovo Legion™ laptopove, raznovrsne aksesoare i ThinkSystem™ servere, sve koristi kompanija Dorna tokom celog Grand Prix vikenda. Tehnologija kompanije Lenovo će omogućiti emitovanje FIM MotoGP™ Svetskog prvenstva za na stotine hiljada fanova širom sveta. Kao naslovni sponzor na trkačkoj stazi Misano, Lenovo će biti najvidljiviji brend u toku događaja, uz privlačnu prisutnost na startnom mostu, podijumu, pozadinskim banerima na konferenciji za štampu, poslednjem uglu, i slično.

Povezana vest:  Akcija „Kartingom protiv raka“

Prepoznatljiva po svojoj tehnološkoj inovativnosti i visokom kvalitetu, kompanija Lenovo je MotoGP tehnički partner od prošle godine. Globalna tehnološka kompanija pruža rešenja od podrške svakodnevnim kancelarijskim operacijama do analiziranja brojki visokotehnoloških senzora, kao što su žiroskopske 4K kamere na svakom prototipu MotoGP mašine. Osim toga, Lenovo brend je izuzetno vidljiv deo svakog trkačkog vikenda, od grafika na ekranu do istaknutih banera u pit-stopu svakoga kruga. Od 2018. godine, Lenovo Legion gejming brend je takođe vitalni tehnološki partner koji doprinosi rekordnom uspehu MotoGP eSport prvenstva.

Povezana vest:  FORMULA 1, Veber: Da mi je povreda stvarala probleme, rekao bih to!

“Profesionalni moto-sportovi imaju fantastičnu sposobnost da povezuju fanove i pruže inspirišuće iskustvo,” rekao je Luca Rossi, potpredsednik Intelligent Devices Group kompanije Lenovo. “Dok mnogi širom sveta okreću svoju pažnju na Gran Premio Lenovo di San Marino e della Riviera di Rimini događaj, ponosni smo što sponzorišemo Grand Prix sa pametnom tehnologijom kompanije Lenovo i što produbljujemo naše partnerstvo sa kompanijom Dorna Sports.”

Povezana vest:  Dušan Borković bez sreće na Hungaroringu

Pau Serracanta, generalni direktor kompanije Dorna Sports rekao je, “Srećni smo što možemo da najavimo kompaniju Lenovo kao naslovnog sponzora Misano trke, kako zbog toga što tako osnažavamo našu saradnju sa jednom od najboljih svetskih računarskih kompanija, tako i zbog toga što će Lenovo brend biti najzastupljeniji pred velikim brojem fanova. Naše partnerstvo sa kompanijom Lenovo je za MotoGP izvor velikog ponosa, i radujem se svetloj budućnosti u nastavku naše saradnje.”

Za više informacija molimo posetite https://www.motogp.com/.