luis_hamilton_2011

LUIS HAMILTON TRENIRA U REVOLUCIONARNIM ZIGTECH PATIKAMA I NOVOJ KOLEKCIJI ODEĆE

 

Luis Hamilton, Reebok ambasador nastavio je pripreme za sezonu 2011. učešćem na Power – to – drag Reebok treningu snage i otpora, a koji je osmišljen tako da demonstrira Luisovu izuzetnu fizičku spremnost i da istakne prednosti Nove Reebok kolekcije obuce i odeće „ZigTech”

Kao sto je Luis primetio, ovaj jedinstavni način vežbanja je stavio na test njegove  “power-to-drag”mogućnosti, kao i mogućnost da održi ubrzanje na kratkim stazama usled otpora kroz serije veoma zahtevnih vežbi trčanja.

Ovaj trening, osmišljen specijalno za Luisa, sastojao se od dinamičnog razgibavanja i zagrevanja, serije trčanja sa padobranom preko 20 metara, trčanja uz pomoć elastičnog konopca preko 10 metara, trčanja sa remenom preko 10 metara, trčanja sa sigurnosnim konopcima i trčanja sa sankama preko 50 metara.

Povezana vest:  MOTO GP, Markes ponovo pobedio u Indijanapolisu

Kako bi dobio dodatnu oštrinu tokom treninga, Luis je nosio Reebok-ove revolucionarne patike ZigTech kao i novitet za 2011. godinu, kolekciju ZigTech odeće.

Revolucionarna odeća za čiju su izradu korišćena vlakna Celliant™, povećava nivo kiseonika do 7%. Vlakna Celliant™ koja su korišćena u ZigTech odeći imaju specijano formulisana tehnička svojstva i od njih se izrađuju posebne tkanine. Klinički je dokazano da proizvodi koji sadrže vlakna Celliant povećavaju nivo kiseonika u organizmu. Vlakna Celliant su kreirana korišćenjem izvesnog broja optički osetljivih prirodnih minerala koji se ubrizgavaju u vlakna od poliestera.

Reebok-ova ZigTech odeća nije samo efikasna, već  i vrlo svestrana i izdržljiva, idealna za trčanje i treniranje u svakom okruženju, po svim vremenskim uslovima. Opseg kolekcije je savršen kako za treniranje u zatvorenom tako i za treninge na otvorenom prostoru. Po hladnijem vremenu mogu se nositi u slojevima što nimalo ne smanjuje učinak vlakana Celliant. Uz to, vlakna odeće ZigTech  proizvedena su po takvoj tehnologiji da se ne mogu isprati niti istrošiti, što znači da će njihov učinak trajati dok god traje životni vek odevnog predmeta.

Povezana vest:  Vulin i Udovičić otvorili legendarnu trku na Ušću

Tokom ovog jedinstvenog treninga, Luis Hamilton je prokomentarisao: „Ovaj trening mi je bio veoma zabavan. Volim kada mogu da otkrijem nove načine za vežbanje, naročito ako mogu da vežbam napolju. Ne samo da odeća ZigTech izgleda odlično, već je izvanredna za nošenje, pomaže mi da se stalno osećam sveže i pun energije.“

Lansiranje ove kolekcije usledilo je nakon uspešnog predstavljanja Reebok-ove obuće ZigTech koja je plasirana širom Evrope 2010. godine. Ove patike imaju jedinstveni đon – inovativnu, laganu penu dramatičnog geometrijskog, cik-cak oblika. Ovaj jedinstveni cik-cak đon apsorbuje udarce pete i šalje talase energije čitavom dužinom patike podstičući sportistu napred sa svakim sledećim korakom.

Povezana vest:  FORMULA 1, Bruno Sena odlazi u Lotus

Reebok-ove kolekcije ZigTech odeće i obuće nose neki od najboljih sportista na svetu. Luis Hamilton se pridružio drugim istaknutim članovima porodice Reebok koji treniraju u ZigTech odeći uključujući Džona Vola, prvog izabranog na NBA draftu 2010, zvezde NFL-a Pejtona Meninga, Čeda Očo Sinka i DeMarkusa Vera, velikane NHL-a Sidnija Krozbija i Aleksandra Ovečkina, fenomene MLB-a Tima Linsekuma i Davida Ortiza, izuzetne fudbalere Tijerija Anrija i Rajana Gigza, svetskog šampiona u boksu Amira Kana i mnoge druge.