Drift_takmicenje_KG

Međunarodno drift takmičenje na stazi u krugu fabrike kompanije Fiat Automobili Srbija, FAS i ove godine podržao prestižnu manifestaciju „King of Europe“ u Srbiji

Na stazi u krugu fabrike kompanije Fiat Automobili Srbija u Kragujevcu četvrti put zaredom vozači iz raznih evropskih zemalja pokazali su svoje umeće na najpoznatijem drift takmičenju u Evropi „King of Europe“.

Povezana vest:  RELI, Peter Solberg u Fordu

FAS je i ove godine podržao ovu prestižnu manifestaciju koja se održava u okviru obeležavanja Dana grada Kragujevca i značajna je za lokalnu zajednicu. Ovo je četvrta evropska sezona u driftu koja okuplja veliki broj vozača iz inostranstva. U vreme trka Kragujevac postaje domaćin velikog broja posetilaca iz Srbije i cele Evrope dok trke prate i ljubitelji drifta širom sveta.

Povezana vest:  TAG Heuer proslavio 100 godina legendarne “Trke do oblaka”

Publika_driftu_KG

Manifestacija je otvorena u petak tradicionalnom gradskom paradom u kojoj su učesnici prošli kroz gradske ulice i predstavili se posetiocima i građanima Kragujevca. Tokom vikenda publika je sa oduševljenjem pratila manevre na stazi FAS-a. Vozači su u subotu pokazali svoje veštine u okviru treninga pripremajući se za današnje kvalifikacije i završnu trku.

{vsig}DRIFT_KRAGUJEVAC{/vsig}