2014-09-08 10.15.45TKD Galeb u poseti OŠ Radoje Domanović

Tekvondo kludo Galeb je po prvi put u istoriji dugoj 25 godina održao prezentacione časove, ovoga puta u osnovnoj školi Radoje Domanović u Novom Beogradu. Trenerski tim TK Galeb je izdvojio oko 30, prema njihovom profesionalnom mišljenju, najtalentovanijih učenika u izboru od prvog do osmog razreda, i ponudio svoje časove tekvondoa u u klubu u komšiliku.
-Zahvaljujemo se direkrotski škole Miroslavi Rutešić koja nam je odobrila da se danas družimo sa učenicima, a istovremeno i odradimo zajednički trening. Videli smo mnogo talentovane dece za sport, a sjajna vest je što se većina učenika već bavi nekim sportom što je izuzetno važno u njihovim godinama – istakao je Dragan Jović, najbolji trener u 2012. godini. – Cilj nam je da okupimo jedan broj motorički izuzetnih dečaka i devojčica sa kojima bismo krenuli istim putem kao i sa Milicom kada je bila tog uzrasta. Želimo da pokušamo da pored Milice Mandić, olimpijske šampionke, I Tijane Bogdanović, evropske I svetske juniorske šampionke, napravimo još budućih šampiona.
Milica Mandić je tokom dana posetila školu, gde se družila sa učenicima, fotografisala I pokazala im neke osnovne tehnike tekvondoa.

Povezana vest:  Srpski džudisti osvojili sedam medalja drugog dana EK