Ana BajicTEKVODNO
Ana Bajić druga, Milica mandić treća na turniru u Rusiji

Na turniru G1 kategorije u Rusiji, Ana Bajić (do 73 kg) je zauzela drugo mesto, dok je Milica Mandić (do 73 kg) bila treća.
Milica je u četvrtfinalu pobedila Ruskinju Dolžihovu sa 15:3, ali je u polufinalu poražena na zlatan bod od još jedne domaće predstavnice Ždanove.
Ana je pobedila na startu Ruskinju Tolkunovu sa 8:1, zatim Šveđanku Ikonen 3:0, u polufinalu Ruskinju goskaju sa 4:0 dok je u finalu takođe poražena od domaće predstavnice Ždanove na zlatan bod.
Šansu da se Srpkinje nađu u finalu pokvarila je činjenica da je Milica tri dana pred takmičenje bila pod virozom I temperaturom. Uprkos tome, Milica je želela da se bori I pruži maksimum. Osvojena bronza je dokaz da šampionka nikada ne odustaje.
-Još jedna bronza je osvojena što naravno nije dovoljno ali I iz ovoga moramo izvući pouke. Sada je pravo vreme da vidimo gde grešimo. Čestitam Ani na finalu I osvojenom drugom mestu. Milica iz Rusije nosi 3.6 poena dok je Ani pripalo 6 – istakao je Dragan Jović. – Sledeći turnir za Milicu je naš domaći turnir Galebov Trofej, G1 kategorije.

Povezana vest:  Savez: Majdov je bez vize krenuo na Grend slem u Azerbejdžan