tekvondo_predstavnici_beograda_i_predsednik_vozdovcaTEKVONDO

EVROPSKO PRVENSTVO

Finansijski problemi za tekvondoke

 

Na predstojećem Evropskom seniorskom šampionatu koji se održava u Sankt Petersburgu (Rusija) od 12. – 16. maja u sastavu reprezentacije Srbije nastupiće i Andrijana Ćirić, član KBS Tekvondo kluba Beograd.

-Andrijana je prošle godine na Beogradskoj Univerzijadi osvojila treće mesto što je bio izvanredan uspeh. U finalnom meču izgubila je od Gledis Epang francuske olimpijske šampionke. Godinu dana ranije bila je prvi nosilac na rang listi Evropske tekvondo unije u svojoj težinskoj kategoriji – rekao je Ljubiša Rakić, trener kluba Beograd.

Povezana vest:  KARATE, Zrenjanin i Soko Štark odbranili titule

-Na žalost zbog loše situacije u funkcionisanju i organizaciji nacionalnog saveza, morali smo da obezbedimo dodatna finansijska sredstva za putovanje i smeštaj Andrijane u Rusiji. Tu moramo izraziti svoju ogromnu zahvalnost Predsedniku Opštine Voždovac Dr.Draganu Vukaniću i Goranu Uskokoviću predstavniku odbora za sport Opštine Voždovac koji su nam izašli u susret i pomogli našu takmičarku. Nadamo se da će nas njen nastup u Rusiji obradovati i da će mnogi mladi sportisti krenuti Andrijaninim putem i da ćemo imati mnogo novih šampiona – veli trener Tekvondo kluba „Beograd“- Ljubiša Rakić.

Povezana vest:  TEKVONDO, Pun kofer medalja