dan_izazova_tekvondo_sumiceTEKVONDO

Međunarodni dan izazova

 

U okviru svetske akcije Međunarodni dan izazova (World challenge day) u organizaciji Odbora za sport Opštine Voždovac, predstavljenim od strane Člana Veća  Gorana Uskokovića, u sredu 26.maja na prostoru Sportsko rekreativnog centra Šumice održana je sportska manifestacija koja je okupila članove Tekvondo klubova Banjica, Voždovac i Beograd.

Pored članova navedenih klubova doprinos organizaciji ove manifestacije dali su i mnogi rekreativnici svih starosnih doba.

Povezana vest:  Milica Nikolić evropska prvakinja u džudou

-Nama je bilo veliko zadovoljstvo što smo imali mogućnost da svojim učešćem doprinesemo jednoj ovako rasprostranjenoj manifestaciji, a s obzirom da naši klubovi funkcionišu na teritoriji Opštine Voždovac time nam je bila još veća čast da pomognemo akciju Opštinskog odbora za sport. Nadamo se da će se saradnja sa  Odborom za sport Opštine Voždovac nastaviti i da ćemo zajedno pružiti omladini još više prilika da učestvuju u sportskim akcijama kao i mogućnost za aktivno bavljenje sportom – rekao je Ljubiša Rakić, trener KBS TKD klub Beograd.

Povezana vest:  Srbija najveći ambasador sporta i fer pleja na celoj planeti