zoran cendic 2014

TEKVONDO

Ćendić: Sledeći izazov Galebov turnir u juniorsko EP

Posle uspešno održanog Kupa Srbije u borbama i formama srpske tekvondiste očekuje dalji rad i takmičenja. Seniori će se oprobati na prestižnom Galebovom turniru koji će se narednog vikenda održati u Kombank areni, juniori kreću na mini primreme u banji Vrdnik pred Prvenstvo Evrope a za kraj sezone planirano je Balkansko prvenstvo u Zrenjaninu gde će se okupiti najbolji takmičari regiona.

Povezana vest:  TEKVONDO, Seniorke prvakinje Evrope!

Prvi operativac Tekvondo asocijacije Srbije Zoran Ćendić zadovoljan je učinjenim ali naglašava da vremena za mirovanje nema.

-Organizator Galebovog turnira je Tekvondo klub Galeb ali će svu potrebnu logistiku dati Savez jer se očekuje oko 1600 a takmičara iz 52 zemlje i to će biti odlična provera za naše tekvondiste da vide gde su formom – rekao je Ćendić.

U banju Vrdnik 7. oktobra na mini pripreme krenuće 20 takmičara i četvorica trenera a reprezentativci će se pripremati za Prvenstvo Evrope u Letoniji.

Povezana vest:  Orlovi na President Kupu

-U Letoniju na Prvenstvo Evrope srpski juniori kreću 20. oktobra a 7. će biti na pripremama u banji Vrdnik. Tamo će imati sve uslove za rad i siguran sam da će nas takmičari obradovati medaljama. Ekipa je odlična a perjanica ekipe je Tijana Bogdanović koja se dokazala I kao juniorka I kao seniorka I ona je naša nada za put u Rio, pored Milice Mandić – veli Ćendić.

Povezana vest:  JOVANA PREKOVIĆ U FINALU KARATE 1 PREMIJER LIGE – DUBAI 2018

Na kraju Ćendić se zahvalio i resornom ministarstvu.

-Zahvaljujem se Vladi Republike Srbije – Ministarstvu omladine I sporta I limpijskom komitetu Srbije koji su podržali sve naše akcije a naši sportisti su to vratili rezultatima, tačnije medaljama a nadam se da će juniori u Letoniji kao I na Prvenstvu Balkana biti još medalja kojima ćemo moći da se pohvalimo