Prvi dan međunarodnog turnira Galeb Belgrade Trophy – Serbia Open, 15. po redu, uspešno je završen! U subotu su na tatami izašli kadeti i neke juniorske kategorije, dok su seniori i preostale juniorske u nedelju. Internacionalni turnir koji se održava u Hali Pionir okupio je više od 1200 takmičara iz oko 50 zemalja.

Jedan od najjačih turnira u ovom delu Evrope je ujedno i jedna od prvih stanica na kojima takmičari iz celog sveta započinju sakupljanje poena za svetsku i olimpijsku listu. Takođe, ovo je jedan od test turnira za srpski nacionalni juniorski tim, koji sredinom novembra odlazi na Svetsko prvenstvo u Kanadu.

Povezana vest:  DŽUDO, Slovenki Zolnir zlato do 63 kilograma

Iako su u pitanju mlađe selekcije, na Trofeju su viđene izuzetno zanimljive borbe, koje obećavaju da  srspki tekvondo ima naslednike Milice Mandić i Tijane Bogdanović.

Iako se olimpijska šampionka i srebrna iz Rija ne takmiče, budući da su u pripremnom periodu za nastavak sezone posle Olimpijskih igara, oba dana su u Hali Pionir kako bi podržale naše borce ali i družile se sa publikom.

Povezana vest:  Bokseri Srbije na pripremama od Elbrusa do Zlatibora

DETALJNE REZULTATE MOŽETE POGLEDATI NA OVOM LINKU.

Nadamo se da ćete biti u mogućnosti da nas posetite i uživate u spektaklu koji će prirediti vrhunski borci iz celog sveta. ULAZ JE BESPLATAN i pozivamo ne samo gledaoce već i medije da nas posete tokom dva dana turnira.