dejan_pajkicKARATE

U SUSRET PRVENSTVU BALKANA U GRČKOJ

Dobra provera za svetsku smotru

 

Grčki grad Lutraki će od 24. do 26. septembra biti domaćin Prvenstva Balkana za seniore. Reprezentaciji Srbije će to biti odlična provera pred Svetsko prvenstvo koje će se održati u Beogradu krajem oktobra.

U petak na programu su takmičenja u katama pojedinačno u obe konkurencije. U subotu na tatami izlaze borbaši. Dame u tri kategorije do 61kg, do 68kg i +68kg, dok će se muškarci nadmetati u kategorijama do 75kg, do 84kg i +84kg. U nedelju na programu je nastavak takmičenja u borbama u pojedinačnoj konkurenciji. Devojke u kategorijama do 50kg i 55kg, dok će se muškarci takmičiti u kategorijama do 60kg i do 67kg.

Na spisku selektora su borbaši: Biljana Stojović, Branka Aranđelović, Katarina Strika, Suzana Lučić, Sanja Cvrkota, Maja Jovanović, Tamara Filipović, Aleksandra Mijić, Igor Krstin, Željko Krstin, Valentin Popa, Arsenije Tadić, Miloš Jovanović, Nikola Jovanović, Slobodan Bitević, Dimitrije Jerković, Dejan Umičević, Miloš Vuković, Vladan Rudić Vranić i Miloš Živković.

Kataši: Marija Madžarević, Dunja Žeravić, Aleksandra Petrović, Ana Kanjuh, Ivana Stepanović, Ivan Kunevski, Predrag Đondović, Dragan Stojnić, Dalibor Ristić i Dejan Pajkić.

Selektori koji sa takmičatrima idu u Grčku su: Goran Šćepanović, Miodrag Zečević, Predrag Stojadinov i Petar Kosanović. Na Balkansko prvenstvo putuju i sudije Milan Kovačević, Stevan Brajović i Marko Marković.

Povezana vest:  Tradicionalni kik boks i boks turnir Budva Splendid Grand Prix - Arena Fight Night 22. maja