plakat_split_2011_SP

GENSHINKAN SP U BORILAČKIM VEŠTINAMA

U Split po medalje

 

U periodu od 25. do 28. avgusta u Splitu na Gripama će se održati Genshinkan Svetsko prvenstvo u Borilačkim Veštinama. Na prvenstvu će se takmičari boriti za prvake u sledećim disciplinama: Sport Ju Jutsu ,Grepling Ju Jutsu, Kata Ju Jutsu,Karate (WKF ) Kobudo.

Na ovom ovom planetarnom šampionatu će nastupiti i  reprezentacija Srbije.U sastavu našeg tima su Biljana Tapavički, Andrijana Krstić, Marko Vujašević i Ajredin Ajeti koji će imati i ulogu i kapitena reprezentacije Srbije. Naši takmičari će se boriti u svim disciplina. Takmičenje će biti dosta jako, za sada, po javljanju organizatora je prijavljeno 400 takmičara iz 30 zemalja.

Povezana vest:  TEKVONDO, Tijana Bogdanović osvojila zlato u Istanbulu

-Nadamo se dobrim rezultatima i daćemo sve od sebe da postigneo što bolje rezultate i osvetlamo ime naše države. Nadamo se da će se na pobedničckom postolju vioriti i naša zastava – rekao je Ajredin Ajeti.

Biljana Tapavicki : Sport Ju Jutsu, Grepling Ju Jutsu Ju Jutsu Kata i Kobudo.Andrijana Krstic :Sport Ju Jutsu Grapling Ju JutsuMarko Vujasevic :Sport Ju Jutsu,Grapling Ju JutsuAjredin Ajeti :Sport Ju Jutsu,Grapling Ju Jutsu,Ju Jutsu Kata i Karate (WKF)

Povezana vest:  DŽUDO, Gerasimenko zaustavljen u 2. kolu od Kubanca