tkv_beograd_2011

TEKVONDO

Uspešna akcija tekvondista Niša i Beograda

 

Proteklog vikenda u Nišu je održan prijateljski susret između tekvondista dva gradska tekvondo saveza – Niša i Beograda. Saradnja ova dva saveza traje godinama unazad.

-Naša saradnja vuče godinama unazad, od zajedničkog učešća na seminarima i takmičenjima, preko letnjih i zimskih priprema. Sada smo organizovali gostovanje naših sportista Nišu kao jedan vid priprema za predstojeća takmičenja a i radi sticanja takmičarskog iskustva za mlade koji tek ulaze u sistem takmičenja – rekao je Ljubiša Rakić, generalni sekretar Beogradske tekvondo federacije.

Povezana vest:  TEKVONDO, Kuruca peti u Belgiji

Beogradsku ekipu predvodio je Luka Trninić, trener Tekvondo kluba „Grmeč“ iz Obrenovca koji će ujedno biti i domaćin povratnog susreta kada ćemo mi ugostiti kolege iz Niša. Sa Njim su put Niša išli Kristijan kojić, Branimisr Šoškić, Bojan Cvijović, Jović Nikola i Boris Zlatanović.

Nišku ekipu predvodio je Nebojša Anđelković i Predsednik saveza Zvezdan Milenković. Učesnici ove akcije su jako zadovoljni postignutim na treninzima a naročito mogućnošću da urade sparing mečeve uz učešće sudija pod vođstvom Dejana Živkovića Predsednika Sudijske organizacije saveza Niša.

Povezana vest:  TEKVONDO, Babić osvojio bronzu

-Pred nama je organizacija povratnog susreta kao i organizacija prvenstva Beograda za sve uzrasne kategorije u disciplinama borbi, formi i kika – veli Rakić.