Ky_Tu_Dang_6TEKVONDO

Ky Tu Dang ponovo u Beogradu za vikend

 

Narednog vikenda tekvondo sportisti Beograda, Srbije i inostranstva imaće čast da ponovo prisustvuju seminaru jednog od trenutno najvećih instruktora tekvondoa u svetu.

Višestruki osvajač svetskih i evropskih medalja Ky Tu Dang, nosilac 7.dana svetske tekvondo federacije održaće trodnevni seminar za poklonike ove korejske veštine. Od petka do nedelje u sali GCFK „Stari DIF“ zainteresovani će imati priliku da usavrše svoje poznavanje kako sportskih tehnika, preko formi do samoodbrane prezentoane kroz Hap Ki Do korejsku veštinu samoodbrane i hosinsul-tekvondo sistem samoodbrane.

Povezana vest:  TEKVONDO, Jović imenovan za člana trenerske komisije WT

-Pored učesnika iz Srbije očekujemo učešće sportista iz Mađarske, Rumunije, Slovenije, Hrvatske i drugih okolnih zemalja. Zahvaljujući prošlogodišnjem seminaru istog instruktora naši takmičari su uspeli da ostvare za nas ogromane rezultate na prošlogodišnjim evropskim i svetskim šampionatima, a naročito Branislav Kuruca zauzevši 10 mesto na Evropskom prvenstvu u Portugalu 2009-te godine. cilj nam je da uz pomoć Ky Tu Danga naši takmičari ostvare još bolje rezultate, a i da nastupe na Olimpijskim igrama gde se uskoro očekuje proširenje sportske

Povezana vest:  AŠIKARA KAIKAN, Uspešna godina!

discipline tekvondoa sa borbi i na forme – rekao je Šejn Maglić, Predsednik Beogradskog tekvondo saveza