dzakic_mma_banjica_1

WWG MMA CHELANGE

Džakić nemilosrdan na Banjici

 

MMA spektakl na Banjici završen je očekivanim pobedama a oko 1.000 gledalaca na Banjici imalo je prilike da vidi bravure Dušana Džakića, Milutina Ćiratovića, Momira Predojevića i drugih.

Samo je druga borba, od osam, završena na poene a tu je Ranko Karan pobedio Draška Popovića. U ostalim mečevima slavili su: Miloš Maletić (kik boks), Vojan Dindić, Nikola Lazić, Milutin Ćiritović, Aleksandar Rajačić. U poslednja dva meča viđeni su odlični prekidi. U kategoriji do 95 kilograma (MMA) Momir Predojević je nokautom u drugoj rundi pobedio Stevana Tuovića dok je Dušan Džakić bio nemilosrdan u duelu sa Markom jakšićem u otvorenoj kategoriji.

Povezana vest:  Zlato za Bogdanović, srebro za Mandić u Moskvi

Džakić je u meč ušao maksimalno skoncentrisan a borbu je završio za manje od minute. Bilo mu je potrebno da protivnika svuče u parter I da serijom udaraca završi posao. Po završetku borbe Džakić je rekao:

-Ovo je moj grad!

Na jesen se očekuje drugi WWG MMA čelendž, a prema rečima organizatora prvi je prošao odlično uz manje tehničke probleme.

Povezana vest:  DŽUDO, SUPER LIGA SRBIJE, Partizanu derbi, Mandić doneo bod za pobedu

-Imali smo manjih tehničkih problema ali to publika nije videla, a to je najvažnije. Mislim da je MMA spektakl uspeo a da će naredni biti još bolji – bio je kratak Mladen Kecman, direktor RK Radnički i jedan od organizatora MMA spektakla.

dzakic_mma_banjica