SRDJAN_MRVALJEVIC_OI_LONDON

Mrvaljević: Nedovoljno za medalju

 

Crnogorski džudista Srđan Mrvaljević kazao je da je na olimpijskom turniru dao svoj maksimum, ali da to nije bilo dovoljno za medalju. On je jutros u osmini finala poražen od Kanađanina Antoana Voliša Fortijea. Prethodno je eliminisao Josatekija Naula iz Fidžija.

Mrvaljević je istakao da je bio daleko od dobrog izdanja, ali da je ponosan što Olimpijske igre nije gledao iz kreveta, već bio bio učesnik.

Povezana vest:  DŽUDO, Mrvaljević eliminisan u trećem kolu

-Dao sam neki doprinos, koliki god bio. Imao sam obavezu prema svojoj zemlji, prema svom narodu i prema sebi da nastupim i pokušam. Nije sramota ne uspeti, ali je sramota ne pokušati i ne boriti se – rekao je Mrvaljević.

On je kazao da je imao snage za samo 2-3 minuta borbe.

-Kanađanina sam tukao u Venecueli, na Svetskom kupu, za dva minuta, dosta lagano, ali sada je bio bolji od mene. Jedva sam pobedio i borca iz Fidžija, koga bih u nekim drugim prilikama verovatno savladao za 20-30 sekundi – rekao je Mrvaljević.

Povezana vest:  Beograd domaćin SP u boksu 2021.

On je kazao da mu poredstoji duža pauza i da verovatno neće trenirati do januara.

-Videću kada se vratim kakvo mi je zdravstveno stanje, u kakvom je stanju moja jetra. Predstoji mi sigurno pauza, sigurno do januara neću trenirati i takmičiti se. Posle toga sve iznova – pripreme, turniri. Idemo dalje, spremam se za Rio – zaključio je Mrvaljević.

Povezana vest:  TEKVONDO, Teodora Jović bronzana na kadetskom EP