kjokusinkaji neutralna

KJOKUŠINKAJI

Orlovi spremni za juniorsko evropsko prvenstvo

 

Krajem oktobra, tačnije 26. počinje juniorsko evropsko prvenstvo u kjokušinkajiju, u borbama. Borilišta će biti postavljena u poljskom gradu Katovice, a Srbiju će na ovom Prvenstvu predstavljati troje takmičara i to: Nemanja Pantić, Nemanja Ružić i Ivana Manić.

Nemanja Pantić je na prošlom EP za juniore bio treći a predsednik Kjokušinkaji saveza Srbije Žarko Petković je optimist i pred ovo takmičenje.

Povezana vest:  Mejveder bi pristao na revanš sa Megregorom ali ne u MMA borbi

-Posle više turnira i završenih priprema najbolji borci Srbije putovaće u Poljsku. Pantić je bio treći na prošlom Šampionatu a selektor Milan Perić ozbiljno računa na njega i na ovom takmičenju. Jedina predstavnica nežnijeg pola Ivana Manić, siguran sam da će osvojiti medalju jer se ona takmiči u superteškoj kategoriji i do sada je pokazala da je maksimalno motivisana i spremna za ovo takmičenje koje će ujedno biti i debi na evropskim prvenstvima tako da je njen voljni momenat bez upita. Nemanja Ružić je momak koga odlikuje velika brzina na tatamiju i odličan tajming tokom borbe. Siguran sam da ćemo imati odlične vesti iz Poljske – rekao je Žarko Petković, predsednik Kjokušinkaji saveza.

Povezana vest:  KARATE, Za vikend međunarodni turnir u karateu