Tekvondo

ORLOVI NA TEHNIČKOM SP U KAIRU

Finale kao cilj

 

tekvondo_egipatNa 4.Svetskom taekwondo tehničkom prvenstvu koje se održava u Kairu od 30. novembra do 3. decembra nastupiće i Nacionalni tim Srbije koji predstavljaju Vanesa Kerkelić, Nataša Bajić, Marijana Suzuković, Sanja Kopčanski, Lazar Manojlović, Miladin Dakić i Branislav Kuruca.Vođa i trener ekipe je Jovan Dedic.

Povezana vest:  TEKVONDO, Tijana Bogdanović i Aleksandra Radmilović srebrne u Egiptu

Dedić je preneo utiske iz Egipta.

-U Kairo smo stigli u subotu oko 2,00 časa ujutro. Bilo je malo problema oko smeštaja tako da smo na kraju ipak smešteni u oficijelni hotel organizatora. Uprkos finansijskim problemima uspeli smo da okupimo ekipu i potrudićemo se da ostavimo zapažen utisak na svetskoj smotri – rekao je Dedić.

Povezana vest:  KARATE, PRVENSTVO SRBIJE ZA POLETARCE I NADE

Oko predstojećih takmičenja selector Dedić je rekao:

-Sva tri dana šampionata imamo nastupe naših takmičara a trenutno najviše očekujemo od ženskog tima koji je na Univerzijadi u Beogradu osvojio treće mesto. U Kairu će nastupiti oko 600 takmičara iz 60 zemalja. Prisutni su najkvalitetniji takmičari Evrope kao i ostalih zemalja. Ovo ce biti veliko iskustvo za sve nas i ako uspemo da se plasiramo u neko od finala to ce biti ogroman rezultat.