meni_pakjaoPakjao protiv Margarita u novembru u Las Vegasu!

 

Meni Pakjao sastaće se sa Antoniom Margaritom u meču za pojas prvaka u super velter kategoriji u WBC verziji 13. novembra u gradu greha – Las Vegasu ili Montereju. Bokserski promoter Bob Arum je ovih dana izašao sa još novosti oko dosta očekivanog duela između Menija Pakjaa i Antonia Margarita koji će se održati u novmbru.

Povezana vest:  Zlatne bokserke!

Ovom informacijom se završavaju i insinuacije da bi se Meni možda I sastao sa Flojdom Majvejderom Juniorom. Ipak, dvojica najboljih pesničara u 2010. ipak neće ukrstiti rukavice ove godine, Meni ipak, ulazi u ring sa Margaritom.

Menadžer Arum je odlučio da za protivnika uzme Margarita umesto Miguela Kota kojeg je Pakjao nokautirao u 12 rundi prošlog novembra.

Povezana vest:  55. MEČ ŠAMPIONA, Odlični Stanković i Terzić

Arum smatra da će meč Menija i Margarita biti zanimljivija gledaocima a i, finansijski će se bolje odraziti jer će I TV kuće biti zaintresovanije.

-Koto je već pobeđen i čak sa odličnim trenerom kao što je Emanuel Stevard on ne može da parira Meniju i zato mislim da ljudi neće da gledaju još jedan njihov duel – rekao je Arum.

Povezana vest:  Mlađi Kličko protiv Čisore 11. decembra

Meč sa Margaritom će biti za super velter pojas prvaka u WBC verziji a u koliko Meni osvoji pojas to će mu biti osma titula u različitim kategorijama u kojima je osvajo ili drži titulu.