borovcanin_i_klicko_mercedes_nemBorovčanin spreman za TOP 10 na svetu!

 

U Mercedesovom salonu automobila u Hamburgu, ponovo je bila vrela atmosfera jer je Šenon Brigs prozivao sve boksere iz tima Vitalija Klička, obrativši se prvo njegovom bratu Vladimiru, pa potom i Nenadu Borovčaninu i Oli Afolabiju sa pitanjinam da li će možda oni da brane braću Kličko, na šta su se oni samo osmehivali, dok je vladimir rekao da se baš uplasio njegovih pretnji.

Tako je počeo otvoreni trening za publiku i medije povodom predstojećeg bokserskog meča za titulu šampiona veta u teskoj kategoriji između Šenona Brigsa i Vitalija Klička,na očigled mnogobrojne publike i medija iz celog sveta.

Povezana vest:  Kličko protiv Čembersa, Arena rasprodata, meč moguće gledati preko interneta

Pvi je u ring ušao Brigs i pre nego što je počeo da trenira, otvorio je bočicu koju je popio i rekao da mu je taj lek spaso život i izlečio od astme i da će Kličku pokazati u ringu da nije asmatičar, tako što će ga nokautirati, a posle togo dogovoriti datum kada će isto učiniti i sa mlađim Kličkom.

Nakon njega promoter Tom Lefler je prozvao Borovčanina, Afolabija i Ustinova u ring i prezentovao ih prisutnima, nakon čega su oni davali izjave za medije.

-Ovo je naš poslednji trening, ako se tako može nazvati, jer je više šou program nego trening. Ostaje mi samo da se dobro odmorim posle napornih sedam nedelja priprema sa Kličkom i Afolabijem uz našeg trenera Frica Zduneka i da pobedom osvojim nove bodove koji će mi omogućiti bolju poziciju na svetskoj rang listi od sadašnjeg 15-og mesta na svetu. Zavrsnu reč ću kao i uvek dati u ringu! – rekao je Nenad Borovčanin.

Povezana vest:  Pakjao protiv Margarita u novembru u Las Vegasu!

Kada je Vitali Kličko ušao u ring njegov protivnik Brigs je sa svojim timom napustio salon, a Vitali je rekao da nije šoumen i da neće previše sada pričatii, već da će snagu svojih pesnica pokazati u ringu kao i uvek.

Za meč u Hamburgu vlada veliko interesovanje, ali je svih 22.000 karata rasprodato i to po ceni od 50 do 850 eura, a TV prava kupilo je preko 100 televizija iz celog sveta. Meč Nenada Borovčanina protiv Patrika Bergera na žalost nije kupila ni jedna domaća tv stanica, ali su njegov meč otkupile američka TV ESPN, engleski Primetime i mnoge druge svetske televizije, što će biti njegova ali velika promocija srpskog boksa i srpske zastave.

Povezana vest:  Nikolić i Sjekloća nastupaju u klubu Teatro 3. aprila