Sa priprema kod Kuste i Džonija Depa

Nenad Borovcanin iskoristio je Slobodan dan da obiđe Drvengrad i upozna Džoni Depa

 

12012010125Posle nekoliko dana napornih treninga na pripremama, jutarnjih furinga, teretane i bokserskih treninga sledi dan odmora, a Nenad Borovčanin ga je iskoristio na pravi način, posetivši svog velikog prijatelja Emira Kusturicu, koji je domaćin međunarodnog muzičko – filmskog festivala u svom Drvengradu. U Drvengradu borave mnogi glumci – takmičari iz celog sveta, zatim Nele Karajlić, Matija Bećković ,a glavni gost festivala je najplaćeniji glumac na svetu svih vremena Džoni Dep sa kojim je Borovčanin imao čast da se upozna i proslavi Srpsku Novu Godinu,zahvaljujuci Emiru Kusturici.

Povezana vest:  Nenad Stanković ponovo na ringu

-Imao sam istu čast kao i predsednik Srbije Boris Tadić, da me Kusturica upozna sa najvećom zvezdom Holivuda i najpopularnijim glumcem na svetu, Džoni Depom. Sedeli smo kod Kuste u biblioteci, a Dzoni je ostavio na mene utisak normalnog i opuštenog čoveka, koji nije opterećen sopstvenom slavom.Oduševljen je Drvengradom i srpskim specijalitetima, a meni je poželeo puno sreće na predstojećem meču i daljoj karijeri i poželeo da boksujem neki meč u Americi koji bi sa zadovoljstvom došao da gleda. Sada sam ponovo na Zlatiboru, nastavljam sa paklenim trninzima, jer mi samo krvavi rad može omogućiti mesto na vrhu – rekao je Nenad Borovčanin.

Povezana vest:  54. MEČ ŠAMPIONA, Goran Despotović osvojio "Zlatnu rukavicu"

Meč na Zlatiboru je 23. januara u sportskoj dvorani VAI TAI na Zlatiboru, a Nenad Borovčanin boksovaće svoju 23. borbu protiv Nemca Maria Smita u pokušaju da ostvari 23. trijumf i nove bodove na rang listama. Dolazak su potvrdili predsednik FK Crvena Zvezda Vladan Lukić i njegov sportski direktor Ivan Adžić, a očekuje se potvrda još nekoliko eminentnih ličnosti domaćeg sporta, privrede i politike. U uvodnim borbama boksovaće:

Povezana vest:  Vladimir Kličko lako protiv Leapaija

Milan Kostić vs Džemal Mahmić

Petar Bajić vs Ibrahim Mahmić

Sanel Papić vs Mirko Vujadinović

Slobodan Lukic vs Vito Martić