milan_piperski_kznPIPERSKI PROTIV MUTAFČIEVA!

Poznati su učesnici boks spektakla – ZLATIBOR BOXING NIGHT koji će biti održan 14. januara 2011. sa početkom u 19 časova, sportska hala „WAI’TAI“ – Zlatibor. Srpski bokser Milan Piperski za protivnika imaće Zaharija Mutafčieva koji stiže  iz najjačeg bugarskog kampa ALEKSEEV BOXING. Dogovor je napravljen sa Zaharijevim menadžerom Vaskom Vasilevim. Mutafčiev se priprema u njihovom kampu u Sofiji i kako kaže: “stižem da pobedim, nokautiraću Piperskog”.
Piperski se priprema u kampu Bali-Balkan Boxing u okviru hotela Bali u Zemunu. Ima vrhunske uslove za rad, trenira sa trenerom Svetislavom Nikolićem, sparing partneri mu stižu u četvrtak 23. decembra iz Bosne i Makedonije, a od subote 25. decembra cela ekipa prelazi na Zlatibor.

Povezana vest:  MEČ ZA WBO POJAS, Meni Pakjao odbranio titulu svetskog prvaka

– Zahvaljujući vrhunskim uslovima koje nam je omogućio Bali-Balkan Boxing i hotel Bali osećam se spremniji nego ikada. Zadovoljan sam formom, a ostaje mi da kroz žestoke sparinge narednih par nedelja izbrusim sve do najsitnijih detalja i ostvarim pobedu u svom debiju na profi sceni. Verujem u sebe, ali ostavljam da delima u ringu pokažem šta zaista znam i koliko mogu – rekao je Piperski.
Miroslav Borovčanin, direktor Bali-Balkan Boxinga očekuje izuzetnu boksersku predstavu na Zlatiboru i prepune tribine ljubitelja plemenite veštine.

Povezana vest:  Indijka Mari Kom želi medalju u Londonu

– Biće to odlican spektakl, a siguran sam da će publika moći da uživa u dobrim borbama. Spremili smo posebnu scenografiju za boks, po uzoru na najveće svetske događaje ovog tipa, a po interesovanju koje sada vlada jasno je da ćemo imati punu halu i još jedan spektakl koji će svetu poslati poruku da smo ozbiljni u nameri da stvaramo šampione – rekao je Borovčanin.

Povezana vest:  Pakjao otvara bokserski institut u Kini

ZLATIBOR BOXING NIGHT – 14. januar 2011. sa početkom u 19 časova, sportska hala „WAI’TAI“ – Zlatibor.

 

Glavna borba u 4 runde:

1.Piperski vs Zahari Mutafchiev

Uvodne borbe:

2. Adnan Buharalija vs Tayar Mehmed Bugarska – 6 rundi

3. Pudar vs Yavor Marinčev Bugarska – 6 rundi

Imena protivnika čekaju Robertino Kukić i Veselin Kočoski.