Piperski_i_Totev_merenje

MEČ ZA WBC CISBB

Piperski želi pojas u duelu sa Bugarinom Totevim

 

U Sportsko rekreativnom centru Kraljevica u Zaječaru u subotu (07.04.2012) na programu je profi boks revija a glavnu ulogu imaće Milan Piperski, član Balkan boksinga koji će boksovati protiv Bugarina Toteva za pojas u WBC CISBB.

Zvaničnim merenjem u prodavnici Sportvision-a u Zaječaru gde je ulaz bio slobodan što su ljubitelji boksa u Zaječaru iskoristili da prisustviju “zagrevanju” pred veliki bokserski spektakl – Zaječar boksing najt a zapravo je već počela borba rivala.

Rezultati merenja:

Milan Piperski 71,4 kg – Dragomir Totev 71,8 kg

Organizator spektakla, “Balkan boksing” uz pomoc Opštine Zaječar  potrudili su se da ovim činom merenja već podignu “temperaturu” i tako, u najavi, privuku publiku da svojim prisustvom ovu sportsku priredbu dignu na novo koji borci i zaslužuju.

Povezana vest:  52. „BEOGRADSKI POBEDNIK“, Drugi dan u slici (FOTO)

U glavnoj borbni večeri za titulu sveslovenskog prvaka u verziji WBC (WBC CISBB TITLE) nastupiće Milan Piperski irodom iz Zrenjanina, a njegov protivnik će biti  Dragomir Totev iz Bugarske. Imaće priliku da u 10, planiranih, rundi pokažu koliko su spremni. Svi ljubitelji plemenite veštine nadaju se da će epilog ovog dvoboja  biti pobeda Pipeskog koji se u Zaječaru bori za prvu titulu u karijeri.

-Spreman sam, dobro sam trenirao i s velikim nestrpljenjem čekam početak borbe. Ni jednog trenutka ne sumnjam u uspeh. Naravno, respektujem protivnika, svestan sam da se radi o borcu koji ni jednog momenta ne sme da se potceni, ali moj cilj je jasan. Želim pobedom da stignem do titule koja ce mi pružiti priliku za dalje napredovanje i da jednog dana napadnem titulu svetskog prvaka. Pozivam sve ljubitelje boksa da dođu u sportsku halu Kraljevica i da mene, ali i moje kolege koji će nastupiti u uvodnim borbama, svojim bodrenjem odvedu do trijumfa – rekao je Milan Piperski posle merenja.

Povezana vest:  MEČ ZA WBA PABA POJAS, Jovo Pudar brani pojas u Nikšiću 22. septembra

-Zaječar ima zavidnu sportsku reputaciju i građani zaslužuju da vide sutrašnji bokserski spektakl za titulu prvaka WBC CISBB, u kome su glavni akteri  Milan Piperski iz Srbije i Dragomir Totev iz Bugarske“ – rekao je danas novinarima u Zaječaru predsednik Balkanboksing kampa Darko Popivoda.

Miroslav Borovčanin, trener srpskih boksera izjavio je ovom prilikom da je moto Balkanboksing kampa da „poraz nije opcija“ i da su bokseri izuzetno dobro pripremljeni. On je predstavio sutrašnje rivale i rekao da je Piperski do sada imao šest profesionalnih mečeva i šest pobeda, od čega dve nokautom, a njegov protivnik Totev dobio je četiri od osam profi mečeva.

Povezana vest:  Bokserka nosi zastavu Irske na otvaranju OI

Protivnik Piperskog, Dragomir Totev iz Bugarske takođe očekuje pobedu.

-Gledao sam meč Piperskog i on je dobar bokser. Ali, ja sam ovde došao da pobedim i ništa drugo ne dolazi u obzir – ističe Totev.