mirsad_cebo

Mirsad Cebo potpisao za Bali Balkanboksing!

 

Jedan od najperspektivnijih mladih boksera sa prostora eks Jugoslavije, šampion Bosne i Hercegovine u polusrednjoj kategoriju Mirsad Cebo,potpisao je četvorogodišnji ugovor sa kampom Bali Balkanboksing i tako najavio prelazak u profesionalni boks.Cebo je već počeo sa pripremama u sali kampa u Zemunu, gde trenira zajedno sa profi bokserima Nenadom Borovčaninom, Milanom Piperskim, Adnanom Buharalijom i Veselinom Kocoškim.

Povezana vest:  Kličko protiv Heja 2. jula na stadionu Hamburgera

Mladi Bosanac boksovaće prvi mec 8.aprila u  Hamburgu na reviji Vilfreda Zaurlenda, gde će putovati zajedno sa Milanom Piperskim koji iste večeri boksuje njegov drugi meč u profi ringu.Njih dvojica će sa čelnicima kampa Darkom Popivodom i Martinom Rovčaninom poslednju nedelju provesti u Hamburgu , gde će im domaćin biti Redžo Dedeić menadžer kampa za evropsku uniju, a imena protivnika saznaće u narednih deset dana.

Povezana vest:  Borovčanin u bolnici zbog korona virusa

-S obzirom da se u amaterski boks mnogo ne ulaže i da vlada velika neizvesnost poslednjih 20 godina u svim republikama bivše Jugoslavije, rešio sam da pređem u profesionalce. Imao sam privilegiju da napravim dogovor sa kampom koji  velikom broju boksera uliva poslednju nadu da boks na ovim  prostorima ima perspektivu. Uslovi za trening su na svetskom nivou, testirani smo u Zavodu za sport na Košutnjaku, imacu u ovoj godini četiri meča, tako nemam ni jednu prepreku da vredno treniram i pobeđujem u rigu. Iako tek debitujem, ambicije su mi šampionske, želim da se u narednim godinama okitim nekim od pojaseva u profi ringu – rekao je Mirsad Cebo

Povezana vest:  Kličko brani titulu protiv Nigerijca Pitera