David_Haye_poz

Dejvid Hej: Jedva čekam da zalepim jedan udarac u Kličkovu bradu

Nije dugo trebalo britanskom bokseru Dejvidu Heju (30) da se oglasi u svome poznatom stilu nakon što je borba protiv Vladimira Klička (34) stigla korak do realizacije.

Dugo je Hej, svetski teškaški prvak po WBA verziji, pretio braći Kličko koja poseduju preostala tri vredna pojasa, Vladimir IBF i WBO, a Vitalij WBC. Ali, meč ni protiv jednog od njih nije uspeo da dogovori sve do sada kad je Vladimir otkazao borbu protiv Dereka Čizore, planiranu za 30. aprila, i tako praktično uklonio i poslednju prepreku za dugo očekivani okršaj protiv Heja.

Povezana vest:  Završeno Pojedinačno prvenstvo Srbije 2021. u konkurenciji seniorki i seniora

Taj bi se trebao dogoditi 25. juna i li 2. jula na jednom od fudbalskih stadiona u Nemačkoj. Heju je svejedno koji će grad biti mesto radnje, on već zna kakav će biti ishod meča.

-Jedva čekam prvo zvono da se zaletim preko ringa i zalepim mu jedan u bradu. Vladimir Kličko će biti brutalno nokautiran – bahato je, kao i obično, najavio Hej.

Povezana vest:  Orlovi oči u oči sa legendama boksa

-Dosad je već nekoliko puta iskusio kako je to biti nokautiran. Ja ću ga podsetiti kakva je zapravo njegova brada i da je samo čovek – dodao je jedan od najpoznatijih brbljivaca svetskog sporta.