bali_i_novi_sad

Bali Balkanboksing ugostio BK Novi Sad!

 

Bokserski kamp Bali Balkanboksing u okviru svoje akcije međusobnih posećivanja klubova u Srbiji, ugostio je u svojoj sali članove bokserskog kluba Novi Sad koji su odradili sparing mečeve sa predstavnicima domaćina.

Delegaciju iz Novog Sada na čelu sa Tadijom Kačarom dočekali su predsednik i potpredsednik kampa Martin Rovčanin i Darko Popivoda, koji su zajedno analizirali trenutnu formu i potencijale boksera koji su sparingovali.

Povezana vest:  Tajson: Hej nema udarac za rušenje Klička

-Ovu akciju sprovodimo pre svega zbog nedostatka kvalitetnog sistema takmičenja u Srbiji a samim tim i nedostatka mečeva, pa želimo da bokseri to na neki način nadoknade kroz sparinge sa bokserima iz drugih klubova. Nedavno su nam u gostima bili članovi bokserskog kluba Smederevac predvođeni Ljubišom Simićem, kao i članovi bokserskog kamapa Serbianfajter, dok smo mi gostovali Novom Sadu, a planiramo još gostovanja po Srbiji i eks Jugoslaviji. Velika očekivanja u našem klubu su od Miljana Rovčanina koji po planu treba u regionalnoj ligi  da odboksuje dvadesetak mečeva, a posle toga nastavlja sa mečevima protiv boksera iz zemalja koje se graniče sa Srbijom. Nadamo se se pored Miljana pojaviti još talenata koji će biti budućnost srpskog boksa i nadamo se osvajači najsjajnijih odličja za našu zemlju“-rekao je Darko Popivoda.

Povezana vest:  Srpski bokseri 23. avgusta na Zlatiboru