predrag_radosevic_kzn

Radošević boksuje za Internacionalnu titulu u WBC!

 

U pres centru sportskog centra Morača u Podgorici održana je konferencija za novinare povodom meča za titulu SILVER INTERNATIONAL WBC u srednjoj kategoriji između Predraga Radoševića (Crna Gora) i Gaston Alejandra Vege (Argentina) koji će se održati u glavnom gradu Crne Gore 29. aprila. Na konferenciji su pored Radoševića govorili Mijo Martinović predsednik crnogorske federacije profi boksa, Marko Borojević menadžer i Zlatko Maliković kondicioni trener koji su opstimistično najavili predstojeći spektakl.

Povezana vest:  Miljan Rovčanin uspešno debitovao na profi ringu

-Ovo je meč moje karijere i šansa da osvajanjem titule uđem među 20 najboljih boksera sveta, što bi bio još jedan korak ka mom konačnom cilju, meču za titulu šampiona sveta. Treniram pakleno i ne štedim se na treningu, a moj kondicioni trener Maliković me kontroliše i na svakom treningu postavlja sve teže i teže prepreke. Zahvaljujem se i svom kolegi Nenadu Borovčaninu zahvaljujući kome sam dobio priliku od WBC federacije da boksujem za ovu titulu i šansu da uđem u svetsku boksersku elitu. Sledeće tri nedelje provešću u kampu Bali Balkanboksing gde ću sparingovati sa Milanom Piperskim, bracom Mitić, Predragom Kovačevićem i  Mirsadom Ćebom, tako da imam sve uslove da se spremim i pobedim. Obećavam da ću dati sve od sebe da opravdam podršku svojih Podgoričana ali i prijatelja koji će doći 29. aprila da me podrže – rekao je Predrag Radošević.

Povezana vest:  Zvjezdan traži put do zvjezda

Promoter meča je Bali Balkanboksing , a organizator bokserski klub Ribnica iz Podgorice, koji će uz podršku Vlade Crne Gore.

Mijo Martinović je naglasio da će u  uvodnom programu boskovati još dvojica boksera Dejan Zlatičanin i Nikola Sjekloća, a pre njih u ring će ući srpski majstori ringa Milan Piperski i Bogdan Mitić, tako da će to biti veliki bokserski.

Povezana vest:  Gasijevih minut i 27 sekundi za trijumf nad Amerikancem kroz savršeni nokaut