Miodrag Kostić potvrdio – „GRAND BOXING NIGHT-VIP EVENT“ 10. marta u hotelu Grand, na Kopaniku

box_kopaonikNenad Borovčanin postigao je dogovor sa vlasnikom MK Grupe oko održavanja spektakularnog bokserskog događaja u njegovom hotelu Grand na Kopaoniku. Datum održavanja „GRAND BOXING NIGHT-VIP EVENT“je 10. mart. Biće to jedan od najvećih sportskih događaja na našim prostorima, jer organizatori najavljuju veliki broj iznenađenja za sve koji budu prisustvovali ovom spektaklu. Slični događaji svojstveni su svetskim elitnim destinacijama, a veliki broj najeminetnijih zvanica iz čitavog regiona, pa i šire uvrstiće ov noć u kalendar evropskih VIP DOGAĐAJA u 2010. godini. U uslovima koji su rame uz rame sa čuvenim Sent Moricom u Švajcarskoj ili Šamonijem u Francuskoj, Borovčanin će se pripremati kako bi boksovao u skladu sa nazivom manifestacije.
-Veliko mi je zadovoljstvo što me je prijatelj Mikan Velinović upoznao sa gospodom Miodragom Kostićem, vlasnikom MK Grupe i njegovim potpredsednikom Jaroslavom Stupavskim sa kojima sam sa velikom lakoćom postigao dogovor da organizujemo „GRAND BOXING NIGHT-VIP EVENT“. Veliki broj visokih zvanica čije se prisustvo očekuje na meču posebno me motiviše da potvrdim da moja opcija nije poraz. Pripremaću se u vrhunskim uslovima hotela Grand na Kopaoniku i potruditi se da potvrdim da 23-a pozicija na svetskoj rang listi nije slučajnost. Imam jasan cilj za ovu godinu, a to je borba za titulu šampiona Evrope i ulazak u TOP 15 na svetu! – bio je jasan Nenad Borovčanin.
Borovčanin je nedavno u prepunoj hali na Zlatiboru zabeležio 23-u pobedu bez poraza i tako napravio još jedan značajan korak ka ostvarenju svog cilja. Sve je veći broj poznatih ličnosti koji ga podržavaju i dolaze na njegove mečeve, među kojima su Mikan Velinović, Emir Kusturica, Milorad Dodik, Dr Nele Karajlić, Nenad Peruničić, Igor Butulija, Ivan Todorov, Ceca Ražnatović, Zdravko Čolića i mnogo drugi. 

Povezana vest:  STEFAN ŠUGER STEVANOVIĆ PONOVO U RINGU, Stevanović ponovo pobedio!