zlatibor_boks_revija

Zlatiborska revija boksa

Puleni Balkan Boxinga spremni za pobede

 

Bokserski spektakl na Zlatiboru, u organizaciji “ Balkan Boxinga” biće održan sutra – 26. avgusta 2011. godine.  Ova revija imala je svoj uvod 24. avgusta, kada je održan javni trening, a za danas je zakazano merenje. Javnom  treningu, na kome su se u ringu predstavili glavni akteri ove manifestacije: Zvjezdan Vidaković (CG) , Nikola Matić (HR), Bogdan Mitić (SRB),  Marijan Marković (HR), Petar Živković (SRB) i Laslo Balog (Mađarska), prisustvovalo je više od hiljadu ljudi.

Ovo je peta revija “Balkan Boxinga” od početka godine, a u planu je da u okviru “Serbia Toura” organizuju još tri bokserske revije do kraja 2011. godine.

Povezana vest:  ZLATIBOR BOKSING NAJT, Radošević osvojio IBF pojas, Marčeta, Piperski, Ribać i Živković sigurni

– Prvu reviju smo organizovali početkom ove godine na Zlatiboru, zatim smo posetili Banjaluku, bili smo u Podgorici i u Fojnici kraj Sarajeva. Ovi mečevi se boduju za rang liste. Zvjezdan Vidaković iz Crne Gore, amaterski je prvak države, a za nas je debitovao u Sarajevu, gde je meč dobio prekidom u drugoj rundi. Verujemo da će Zvjezdan ostvariti velike rezultate u srpskom profi boksu. Bogdan Mitić je već dokazani profesionalac i mi verujemo da će se uskoro boriti za neku titulu. Trener obojice boksera je Aca Nikolić i on je svakako jedan od najboljih profi bokserskih trenera na ovim prostorima. Na ovoj reviji boksovaće i Petar Živković. On je član “Serbia Fajter Campa” s kojom mi imamo odličnu saradnju. “Balkan Boxing” ima takođe odličnu saradnju sa srpskom federacijom profi boksa , kao i podršku WBO, WBA, WBC i IBF federacije. – rekao je Darko Popivoda menadžer Balkan Boxinga.

Povezana vest:  Održano zvanično merenje boksera za boks spektakl u Obrenovcu – odbrana titule WBC Mediterana

Glavna zvezda večeri bio je Crnogorac Zvjezdan Vidaković, bokser poluteške kategorije koji je obećao izvanrednu borbu i  pobedu.

– Završnu reč daću u ringu. Obećavam da će ljubitelji boksa uživati u meču! – bio je kratak, jasan i nedvosmislen crnogosrki bokser.

Petar Živković je uveren u svoju pobedu, maksimalno je spreman i siguran da će u ringu opravdati povrerenje čelnih ljdi Balkan Boxinga, dok je Bogdan Mitić takođe najavio svoj trijumf i pobedu koja će ga vinuti među izazivače da 2012. godinu i dati mu šansu da se bori za titulu.

Povezana vest:  Radošević boksuje za Internacionalnu titulu u WBC!

Program mečeva:

Zvjezdan Vidaković (CG) vs Nikola Matić (HR) 4r

Bogdan Mitić (SRB) vs Marijan Marković (HR) 6r

Petar Živković (SRB) vs Laslo Balog (HUN) 4r

Službena lica: Miroslav Popović supervizor, Rajko Džajić i Miroslav Borovčanin sudije i Lazar Delić merilac vremena