jovo_pudar_kzn_dva_jelena

VEČE PROFI BOKSA U HOTELU JUGOSLAVIJA

Pudar spreman za meč!

 

Bokserski spektakl, Veče profi boksa u Hotelu Jugoslavija na programu je 30. septembra a zvezda večeri biće Jovo Pudar. Pudar će u meču protiv Argentinca Hektora Alfreda boksovati u planiranih 12 rundi za odbranu WBA PABA pojasa u teškoj kategoriji.

Uživo će ovaj spektakl moi da gledaju samo VIP zvanice, što znači da karata neće biti u prodaji a u odloženom snimku gledaoci će imati prilike da vide Pudara na Sport klubu i SOS kanalu. Posle javnog sparinga Pudar se obratio predstavnicima sedme sile u restoranu Dva jelena u Skadarliji, gde će, inače, biti održano i merenje 29. septembra.

Pudar je u ovom mčeu favorit a u dosadašnjoj karijeri ima 26 pobeda (15 nokautom) i samo tri poraza, dok je Argentinac pored 17 pobeda (12 nokautom) zabeležio i 10 poraza.

Povezana vest:  VALUEV ŽELI $4.000.000 a ne 1.000.000, Don King: Podela dobiti 60:40

– Skor rivala ne sme da me zavara! Reč je o odličnom bokseru, jednom od najboljih u Južnoj Americi. Ne znam puno o njemu, ali sam uveren u pobedu. Dobro sam radio dva meseca, fizički sam potpuno spreman. Biće ovo sjajan meč – istakao je Jovo Pudar, srpski šampion u superteškoj kategoriji.

O protivniku Pudar nije mnogo rekao:

-Gledao sam njegov jedan meč i to dosta stari. Ipak, od početka ću forsirati moju taktiku i neću dozvoliti Argentincu da se razmaše.

Menadžer srpskog asa Tomaš Rutović veruje u pobedu Pudara uz nadu da će meč biti gotov pre 12. runde.

Povezana vest:  Mani Pakjao zvanično objavio kraj bokserske karijere

– Jovo je odličan bokser i verujem da će pitanje pobednika rešiti pre 12. runde. Naš cilj je poznat, odbrana PABA titule, još jedan meč, pa napad na VBA tron. Siguran sam u pobedu našeg asa i u nastavak dobrih rezultata – istakao je menadžer Jove Pudara, Tomaš Rutović.

Koliki je značaj poneti naslov najboljeg na svetu u PABA verziji govori i to da je vlasnik PABA pojasa, među mnogima bio i  Nikolaj Valuev, jedan od najboljih boksera današnjice.

Prvi čovek Profi boks federacije Srbije Miroslav Popović poželeo je sreću srpskom šampionu u borbi za odbranu trona u PABA verziji.

– Mi ispred srpske kuće boksa imamo puno poverenje u Jovu Pudara. Srbija trenutno ima Interkontinentalnog šampiona sveta u VBC verziji srednje kategorije Nikolu Sjekloću, ima prvog na svetu u IBF verziji polusrednje kategorije Nikolu Stevanovića, a veliki uspeh bi bio kada bi uskoro u VBA verziji superteške kategorije dobila prvaka. Zato se nadamo da će Jovo preskočiti prve prepreke i uskoro stići do samog svetskog vrha – rekao je prvi čovek srpskog profi ringa dr Miroslav Popović.

Povezana vest:  MEČ ZA WBO POJAS, Marko Huk ponovo odbranio titulu

Za ovakav spektakl potrebno je mnogo finansijskih sredstava pa su sponzori nezaobilazni i njih treba spomenuti – Građevinske firme ROHE i Maga, Kontiki travel, AMS Osiguranje, PELE građevinska firma, Milenijum, Megatrend Univerzitet, Zvezdara teatar, Lipov lad, firma AVVA.

jovo_pudar_kzn_dva_jelena_1