bitka_za_bebe_robi_i_nole

“BITKA ZA BEBE” NA MARAKANI

Zvezda pobedila glumce sa 4:2, Ðoković strelac sa penala

 

Ženska sekcijs Fudbalskog kluba Crvena zvezda pobedile su danas članove glumačke ekipe „Montevideo, Bog te video“ u sklopu akcije humanitarne akcije „Bitka za bebe“. Dva gola dao je predsednik „crveno-belih“ Vladan Lukić, a po jedan najbolji teniser sveta Novak Ðoković i Vesna Smiljković. Strelci za glumce bili su Mihajlo Ivanović i Igor Ilić.

Povezana vest:  Antić preuzeo kineskog drugoligaša Hebeja

Mali broj navijača, njih oko 2.000, okupio se na stadionu Crvene zvezde da posmatra huamanitarnu utakmicu, koja za cilj ima nabavku inkubatora. Prvi put posle 20 godina na teren Marakane istrčao je Robert Prosinečki, dok su ekipu „Montevideo, Bog te video“ pojačali Perica Ognjenović i Dejan ilic, odnosno Dejan Rambo Petković u ulozi trenera.

Povezana vest:  Mančester Siti Totenhemu nudi 45 miliona evra za Bejla

Nažalost, odziv gledalaca je znatno manji od očekivanog, pa od prihoda od prodatih ulaznica nije sakupljen novac za kupovinu bar jednog inkubatora. Dan ranije organizatori akcije saopštili su da je duplo veća poseta neophodna da se nabavi jedan takav medicinski aparat.  Akcija je, ipak, uspela pošto je Ðoković poručio da će njegova humanitarna fondacija pomoći nabavku inkubatora.

Povezana vest:  Leverkuzen potvrdio: Širle ide u Čelsi

Zanimljivo je da se većina navijača nalazi na zapadnoj tribini, dok je sever praktično prazan, što znaci da najvatrenije pristalice Zvezde „Delije“ nisu podržale ovu akciju iz za sada nepoznatih razloga.

bitka_za_bebe_grupna