nesa_traka_kopaonik„Grand boxing night“

Borovčanin u Grandu brusi formu!

 

Nenad Borovčanin doputavao je na Kopaonik i već treći dan trenira u sportskoj hali hotela Grand , gde je i smešten sa svojim štabom. Priprema se za predstojeći spektakl koji će se održati u ovom mondenskom hotelu, po uzoru na svetske hotele koji svojim gostima priređuju ovakve događaje.

Sa Borovčaninom je trener Miroslav Borovčanin i sparing partner Mirko Vujadinović ali i veliki prijatelj, Mikan Velinović koji je u dosadašnjoj Nenadovoj karijeri bio važan oslonac. Hotel Grand na Kopaoniku je mesto gde bi svaki sportista poželeo da se priprema , jer zaista ima sve uslove za pripreme vrhunskih sportista.

Povezana vest:  U Pinkiju za 60. trofej „Beogradskog pobednika“

-Pakleno treniram dva puta dnevno! Pre podne trčim na najsavremenijoj traci koja prati sve što se dešava sa mojim telom dok trčim, a posle toga prelazim na sprave koje pripadaju najsavremnijim na svetu. Popodnevni trening je sparing sa Vujadinovićem, zatim džak i rad sa trenerom, a posle toga sledi najlepši deo dana, opuštanje u bazenu, đakuziju, nekoliko vrsta sauna, ledena soba, parno kupatilo i sportska masaža. Menadžment kompleksa MK RESORT i hotela Grand stavio mi je na raspolaganje sve što ovaj hotelski kompleks poseduje, sportski doktor, fizioterapeuti, spa i velnes centar, jelovnik po želji, sportski i rekreativni sadržaji,itd. a na meni je da im se odužim pobedom protiv Pilipenka u glavnoj borbi „Grand Boxing Night“ – rekao je Nenad Borovčanin

Povezana vest:  Svetski prvak gost gradonačelnika Novog Pazara

Igora Pilipenka iz Ukrajine,naša publika je imala priliku da gleda u Leskovcu kada je u kik boks meču pobedio svetskog i evropskog šampiona Božidara Đermanovića, koji mu se kasnije revanširao. Biće to dobra prilika za Nenada da potvrdi svoje trenutne pozicije na rang listama i da napravi blagi skok ukoliko pobedi.