nenad_borovcanin_merenje

Nenad Borovčanin nastavio pripreme u Vrnjačkoj Banji

 

Nenad Borovčanin, interim prvak Evrope u verziji WBO nastavlja s pripremama za odbranu naslova. Iako se još ne zna ime protivnika, taj meč, bi trebalo da se održi u Novom Sadu krajem decembra, i to u hali SPENS.

Posle bazičnih priprema na Jahorini, gde je Borovčanin, zajedno sa članovima „Balkan boksing tima“ Zvjezdanom Vidakovićem, Milanom Piperskim, Manetom Marčetom kvalitetno radio, sada se ceo tim preselio u Vrnjačku Banju gde je prvo korišćena hiperbarična komora, a sada dolazi ono najvažnije, rad na tehnici, a kada se dobije ime protivnika, onda će se raditi u kombinaciji s taktikom. Treninge vodi i nadgleda trener Miroslav Borovčanin.

Povezana vest:  POLUFINALNE BORBE 57. MEČA ŠAMPIONA, Drenovak i Memetović slavili, poraz Baltića

-Uslovi su kojima bokseri „Balkan boksinga“ rade i treniraju u Vrnjačkoj Banji su na svetskom nivou. Na raspolaganju imaju i najsavremeniji welnes centar, teretanu, spa centar, fizioterapeute, posebnu ishranu i izuzetno ljubazno osoblje.

U svakom slučaju, Borovčanin i drugari ulaze u magični četvorougao i sledi pakleni rad na tehnici, ali i kondiciji. Jer, je na Jahorini, zapravo, akcenat bio dat na osvežavanju, na poboljašanju krvne slike, odnosno, na pripremi organizma na zahtevni deo priprema koji je sada pred našim šampionom.

Povezana vest:  Nastavlja se suspenzija Indiskoj boks federaciji