nenad_stankovic_pojas_kzn

U SUBOTU U SAVA CENTRU STANKOVIĆ PROTIV PASIJA ZA VBF POJAS

Stanković: Sve što imam da kažem biće u ringu!

 

U subotu od 19 časova Sava centar će biti mesto bokserskog meća između Nenada Stankovića koji će se sastati sa Džonatanom Pasijem, naturalizovanim Nemcem. Srpski bokser će se boriti za titulu interkontinentalnog šampiona u VBF verziji u kruzer kategoriji.

– Sve što imam da kažem reći ću na ringu. Skovao sam plan da nokautom stignem do šampionskog pojasa i krune – samouveren je kao i uvek Nenad Stanković.

Povezana vest:  Andre Vorda zove Nikolu Sjekloću na duel

Naporno je Stanković trenirao u Nemačkoj.

– Posle bazičnog rada u Beogradu, više od mesec dana sam vežbao u Nemačkoj pod rukovodstvom trenera Bekima Bergetija i menadžera Dalibora Bana. Nikada nisam bio spremniji i jedva čekam da počne meč – kaže Stanković.

Meč je predviđen da traje 10 rundi.

– Preko tri decenije sam u boks biznisu i nisam sreo bokserski talenat kakav je Nenad Stanković. Sa lakoćom je izvršio sve postavljene zadatke na taktičkom, tehničkom i kondicionom planu. Veliki je šampion – besedi trener Bekim Bergeti.

Povezana vest:  Revanš Fjurija i Klička zakazan za 29. oktobar

Optimista je Zoran Anđić, organizator i promoter meča.

– Verujem u Nešu i njegovo boksersko majstorstvo. Biće to meč za nezaborav i novi trijumf Stankovića. Nastojimo da za 300 odabranih gledalaca priredimo lasvegaski spektakl – govori agilni Zoran Anđić.

Merenje će biti na dan borbe u Hotelu „Bali”, jer Pasi stiže u Beograd u petak veče.

U uvodnim borbama prvo će se sastati žene u amaterskoj konkurenciji. Posle toga je na programu meč između Nemca Usala Arika i Turčina Turgaja Uzuna.

Povezana vest:  Muhamed Ali želi da isproba nove lekove

Biće to okršaj u super srednjoj kategoriji za prvaka Evrope u deset rundi.

nenad_stankovic_i_andjelo_kzn