jovo_pudar_juga

MEČ ZA WBA PABA POJAS

Jovo Pudar u ringu 30. marta

 

Srpski teškaš Jovo Pudar 30. marta ponovo će se naći u ringu a ovo će mu biti 31. meč u profi karijeri (27 pobeda, tri poraza). Pudar će braniti WBA PABA pojas u teškoj kategoriji a protivnik će mu biti Brazilac Marselo Luis Nascimento.

Povezana vest:  BOKSERSKA LISTA NAJBOLJIH TEŠKAŠA, Vitalij i Vladimir Kličko neprikosnoveni

Prošlu odbranu Pudar je boksovao u hotelu Jugoslavija a ring će 30. marta ponovo biti postavljen kraj Dunava. Brazilac ima skor od 17 pobeda i dva poraza.

-Počeli smo sa organizacijom još jedne odbrane Pudara. Očekujemo da će se meč održati u prelepom ambijentu hotela Jugoslavija i to, ponovo, za VIP zvanice. Pudar dva ipo meseca se intenzivno priprema u klubu Serbian fajtera na Banjici počeli su sparinzi sa Jakovom Gospićem. Očekujemo da ćemo prebroditi i ovu prepreku ali i napredovati na WBA rang listi. Posle ovog meča pokušaćemo da izazovemo Aleksandra Povetkina u meču za prvaka sveta u teškoj kategoriji u WBA verziji. Pudar je sigurno naš najspremniji bokser i može da pobedi svakoga – rekao je Luka Popović, mečmejker.

Povezana vest:  Nastavlja se suspenzija Indiskoj boks federaciji

Prema rečima Luke Popovića određena su i službena lica a to su – supervizor meča je Rafael Vilena (Nemačka), sudija u ringu je Radoslav Roki Milutinović (Srbija), bodovne sudije su Zdravko Milojević (BiH), Arkadijuš Onoško (Poljska) i Tomas Hakenberg (Nemačka).