stevanovic_restoran_kivi (1)

MEČ ZA ODBRANU INTERKONTINENTALNOG PRVAKA IBF

Restoran Kivi zadužen za ishranu Nikole Stevanovića

 

Restoran Kivi u Novom Beogradu zadužen je za ishranu Nikole Stevanovića, momka koji 18. maja u Hali sportova brani pojas Interkontinentalnog prvaka sveta u IBF verziji.

Protivnik srpskom bokseru biće Belgijanac Ajub Nefzi koji u karijeri ima 17 pobeda (3KO) i poraz, dok Nikola ima upisane 22 pobede (8KO), poraz i pobedu.

Povezana vest:  Entoni Direl polomio nogu, Nikola Sjekloća čeka novog protivnika?!

Dejvid Horn, glavni kuvar i vlasnik novog koncepta kafea i restorana, rodom sa Novog Zelanda, stao je rame uz rame sa Stevanovićem na putu do odbrane pojasa. Horn je, naime, zadužen za specijalnu ishranu srpskog asa.

– Na Novom Zelandu sam imao restoran, a u Evropi sam radio u Engleskoj, Francuskoj i Švajcarskoj. Ipak, pošto mi je supruga iz Srbije došli smo u Beograd gde imamo novi koncept kafea i restorana a u Nikoli sam prepozano pravog šampiona i zato sam stao uz njega – rekao  je Horn i nastavio – Napravljen je specijalan jelovnik. Tačno se zna šta i kada treba da jede. Nikola koristi organsku hranu, jela koja su lako svarljiva. Hrana nema mnogo šećera i masti. Uveren sam da će Nikola pobediti Nefzija.

Povezana vest:  ODRŽAN PROMO TRENING NA ZLATIBORU, Piperski pokazao znanje pred meč za odbranu pojasa

stevanovic_restoran_kivi (2)